GM-Newbie Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Amerikan serverlarında oynayanlarınız var mı ? aradnızda yada amerikan serverlarında türklerin yoğunlukta oldugu bi server biliyormusunuz? Factionları falan nedir biliyorsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 warsongda hordeum, su an baska kimse var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 akıladan baskada olmaz zaten kımse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ben oynuyom her gun degisik serverda bi karaktere takilirsam yine bagimli olurum diye korukuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Anca akila zaten, Amerikan ozentisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Bende US versiyonunu oynuyorum fakat Oceanic Dath'Remar da oynuyorum. Hic bi Turk'e rast gelmedim, fakat aklima geldi ilginc bi olay anlatiyim. Bir gun 4-5 kisi party yapioduk heralde dancinlarin birine gidecektik. Neyse millet birbirine sordu nerdensin felan diye, sonra arada tassak gectiler birbirleriyle, yoksa Turkey'den misin felan diye (bayik turkey esprisi yaptilar saniyorum, ama tam emin degilim neye guldukleri konusunda) Sonra dedim ben Turk'um, daha bi yarildilar, ciddiyim falan dedim hic bi cevap gelmedi, sonra lol dedim onlarda guldu. Sonra oyle kaynadi gitti. Dalgami gectim, ciddi miydim anlamadilar. Ilginc bi ani olmustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar