Xayder Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 merhabalar, insanların duygularını güzel bir şekilde ifade etmesini hep sevmişimdir, günlerden bir gün kardeşimin hissettiklerini hikayesel bir biçimde ifade edebileceğini tahmin edememiştim doğrusu, fakat gerçekten çok mutlu etti ve bende sizlerle paylaşmak istedim içerisinde 3-4 tane minik öykü var kendi hissettiklerini dile getiren dilerim sizde okur ve beğenirsiniz. www.tilasadik.com [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 02:33 tarihinde, Xayder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 offtopic olacak ama tila ilginç, duyulmadık bir isim. yani ben duymadım önce hiç.. hmm ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 17sinde ama yazdıkça yazmış.Rayını bulmuş, sevindim kardeşin adına..bu böyle gider unutulmadık birşeyler cıkarır inşallah ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Belki offtopic olmalıydı ancak garbage a gidemeyecek kadar değerli benim için.Burada bu threadi açarak isminden öte yazdıklarını paylaşmak istemiştim, ayırdığınız zaman ve ilginiz için teşekkür ederim çok memnun oldum [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 19:38 tarihinde, Xayder tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 karalama defterine olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar