Belphegor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bugün köprüde kocaman gs ve fb bayrağı be lig tv bağrayı asmışlar kameralar falan vardı maç için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 cümleni "maç için mi?" diyerek noktalamışsın ya afalladım birden dumur oldum. yok köprü manzaralı bi kahve var orda o astırmıştır maçı bizde izleyin reklamı yani[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 eheh bjk bayragı asılırken gordum o ara gs bayragi falan yoktu ortada.bi an sadece bjk bayragini ne die asıolar die soylenmiştim hyr maç için degil[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ne için oekİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar