oktayca Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Karazhan Access questleri veya adımları hakkında bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Karazhan ın önünden alabilirsin chaini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 questin baslanigici karazhanin giriş kapisindan alabilirsin.once questi aldigin alanda 2 quest sonra 3 tane ins den key sonrada black morras(cavern of time).black morrasa a girebilmek icinde tabi thrall i kurtarman lazim. bu arada black morras a uygun grupla girmezsen gir cik gir cik cok yaparsin :)ugrastirici bir quest chaini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Soru cevap şeklinde offical forumda buldum, 7. Sorudan sonrasını okuyun buraya yapıştırdım ama türkçe karakter problemi yarattığından kaldırdım http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=101930570&sid=1 Çok ayrıntılı değil ama anlaşılır düzeyde en sondada paylaşılamaz ve paylaşılabilir keyler verilmiş, türkçeleştirecek çıkar inşallah ingilizcem iyi değilde :) [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 11:58 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar