Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana obje çizebilecek var mı

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

selam. ödevim için bazı objeler çizilmesi gerekiyor.
sadece çerçevesi olacak objelerin devamı olmayacak yani elinizi kağıda koyup kalemle çizmek gibi. tabi ps den olacak :) çizebilecek var mı bunları acaba? aşağıya neler olduğunu yazıyorum.

Katana
Revolver - biraz detay olabilir
Jilet - tıraş bıçağı değil onun jileti hani ikiye ayrılır vs.
İlaç şişesi - içindeki haplar gözükse iyi olur
Halat -ama intihar etmek için yaparlar ya böle kafa sokulur öyle olmalı
Köprü (bildiğimiz boğaz köprüsü gibi sıradan bir şey)

300dpi ve en az 1000x1000 olursa çok sevinirim.

Teşekkürler :)

[ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 21:35 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Contour / Contour

In this assignment you are expected to make a design which presents a "personal kit"¸ by representing the equipments in the kit with their contours. The kit may be imagined as a collection of tools that are necessary for a single person or a group of people who has/have a certain type of personality¸ professional field¸ sphere of interest¸ psychological condition¸ etc. Try to develop a creative concept which unifies your design and theoretically clarifies the need for the use of contours. You may use any additional graphic elements¸ typography and colours¸ but please make sure that the main elements you use to represent your kit are the "contours" (You may also use techniques for infographical representation that we have explored in the class.)

Keywords
Curve¸ line¸ form¸ outline¸ sketch¸ chart¸ shape¸ figure¸ silhouette¸ character¸ nature¸ kit¸ equipment¸ gear¸ stuff¸ things¸ tools¸ apparatus¸ machinery¸ gadget¸ description¸ explanation¸ depiction¸ portrayal¸ stereotype

diye bişey. ya kısaca (benim anladığım kadarıyla) bi kit oluşturucaz işte içindeki malzemeler vs.

[ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 21:54 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aboc benım imzamı calmış.... "cuce işte bildiğin cuce"...

chiptech burdan yardım istimen fikir sorman guzel şeyler istediğinde yöntemde sor tabiki, deki benım vakumum yok tabletim yok nasıl cizicem kalem silgi cicek böcek hatun anlatalım, ama burdan iş talep edersen sorun cıkar.

tekrar söliyim o ödevede intihar kiti yapma
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman odevin tümünü sen yapmış olmuyorsun.

ben action script yazamıyorum o yuzden action sriptleri hep başkasına yazdırıyorum ödevlerideki?

naıl oldumu şimdi?

bölüme girereekn cizim zorunluluğı yok cunki cizime gerek yok cizim kabiliyetin olmadanda iş cıkarabiliceğin icin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...