Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 selam. ödevim için bazı objeler çizilmesi gerekiyor. sadece çerçevesi olacak objelerin devamı olmayacak yani elinizi kağıda koyup kalemle çizmek gibi. tabi ps den olacak :) çizebilecek var mı bunları acaba? aşağıya neler olduğunu yazıyorum. Katana Revolver - biraz detay olabilir Jilet - tıraş bıçağı değil onun jileti hani ikiye ayrılır vs. İlaç şişesi - içindeki haplar gözükse iyi olur Halat -ama intihar etmek için yaparlar ya böle kafa sokulur öyle olmalı Köprü (bildiğimiz boğaz köprüsü gibi sıradan bir şey) 300dpi ve en az 1000x1000 olursa çok sevinirim. Teşekkürler :) [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 21:35 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu odevin konusu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Contour / Contour In this assignment you are expected to make a design which presents a "personal kit"¸ by representing the equipments in the kit with their contours. The kit may be imagined as a collection of tools that are necessary for a single person or a group of people who has/have a certain type of personality¸ professional field¸ sphere of interest¸ psychological condition¸ etc. Try to develop a creative concept which unifies your design and theoretically clarifies the need for the use of contours. You may use any additional graphic elements¸ typography and colours¸ but please make sure that the main elements you use to represent your kit are the "contours" (You may also use techniques for infographical representation that we have explored in the class.) Keywords Curve¸ line¸ form¸ outline¸ sketch¸ chart¸ shape¸ figure¸ silhouette¸ character¸ nature¸ kit¸ equipment¸ gear¸ stuff¸ things¸ tools¸ apparatus¸ machinery¸ gadget¸ description¸ explanation¸ depiction¸ portrayal¸ stereotype diye bişey. ya kısaca (benim anladığım kadarıyla) bi kit oluşturucaz işte içindeki malzemeler vs. [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 21:54 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bu odev icin yuksek cozunurlukte imaja ihiyacın yokki bul inerneten imajı sen buyuk isteidğin kadar ustune ac layer'ı ciz işte.... naılsa imajın orjinalini kullanmıycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 ha bu arada intihar kiti cok klasiktir bu ödevlerde bence yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 bilgi vcd ogrencisisin belli, basina bela alirsin baskasina yaptirma odevini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 hele ps'den alip buraya odevin aciklamasini yapistirmani hic yakistiramadim. odevinde kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 aboc benım imzamı calmış.... "cuce işte bildiğin cuce"... chiptech burdan yardım istimen fikir sorman guzel şeyler istediğinde yöntemde sor tabiki, deki benım vakumum yok tabletim yok nasıl cizicem kalem silgi cicek böcek hatun anlatalım, ama burdan iş talep edersen sorun cıkar. tekrar söliyim o ödevede intihar kiti yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 @klavye: sen kimsin ? başkasına yaptırmıyorum ödevimi. bazı yerlerinde çizim gerekiyo ve ben çizim yapamam. oralarını başkalarına yaptırıyorum. okula girerken çizim zorunluluğu yoktu. yakıştırama pek umrumda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 o zaman odevin tümünü sen yapmış olmuyorsun. ben action script yazamıyorum o yuzden action sriptleri hep başkasına yazdırıyorum ödevlerideki? naıl oldumu şimdi? bölüme girereekn cizim zorunluluğı yok cunki cizime gerek yok cizim kabiliyetin olmadanda iş cıkarabiliceğin icin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 eyvah klavye hocaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 puhauh bomba yalnız ya chiptech bittin olm sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 al işte..cizim sınavı olmadan, en azından cizimle kendini ifade edebilecegi anlaşılmadan almışlar elemanları sonrada cizim gerektiren ödev istemişler. kahrolsun kemikleşmiş akademisyenler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar