Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Yeni klavye alıcam ama klavye mouselu mx3200 mü yoksa gamer kalvyesi g15mi alsam karar veremedim. g15'in özellikleri çokca biliniyor zaten mx3200 piyasada pek görmedim zaten daha yeni bir ürün ama g15'te özellikle beni rahatsız edecek bir eksiklik mx3200 de yok. Nedir bu özellik ?-> kocaman enter tuşu. g15te ince yapılı enter tuşu varken mx3200de eski tip normal enter tuşu var. Ama sırf 1 tuş içinde g15'i harcamamk lazım. Bende bunun iin size sorayım dedim. Hangisini seçeyim ve neden yada daha iyi bir klavye önerirmisiniz? Umarım abuk subuk ceavplar gelmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboard/Razer-Tarantula-Gaming-Keyboard/ Ben kullanıyorum gayet iyi. G15 ve Zboard da kullanmışlığım var ama Tarantula bir başka [ Mesaj 28 February 2007, Wednesday - 08:52 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bende g15 kullanıyorum pek bır sıkayetım yok acıkcası ancak diger klavyeyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bu tarantulla 160$ civarı ama bir satış yeri bulmaadım türkiye için biraz daha bakayım. Hoş birşeye benziyorda g15 in 16 tuş avantajı var gibi geliyor bana ama tabi bir yakından bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Kredi kartı kullanacaksan bir önceki mesajımda yazdığım adresten alabilirsin ama bir sorun var ortada, onu da burdan oku. http://disketkutusu.com/showthread.php?t=66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar