ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Yakınlaşın çocuklar , elinizde bira maşrapalarınızla Ve şimdi için , yapamayacağınız zamanlar gelmeden Yığın tabaklarınıza biftek dağlarını Ancak böylesine yiyip içmek derman olur derdimize Öyleyse doldurun bardaklarınızı, Çünkü geçiverir hemen yaşam; Ne Kralına ne de sevgilisine içebilirsin öldüğünde! Derler ki , Anakreon'un kırmızı bir burnu varmış; Ama mutlu ve neşeliyken , kırmızı burun da neymiş? Çatlasın düşmanlar! Burdayken kırmızı olayım bari, Sonra zambak kadar beyaz - ve ölü yılın yarısında! Gel Betty hasretlim Gel bir öpücük ver; Cehenlemde bile yok böylesi bir hancı kızı! Genç Harry , olabildiğince dürüst , evlenme teklif etti bile Birazdan kaybedecek perukasını ve kayacak masanın altına, Ama doldurun kadehlerinizi geçirin elden ele - Toprağın altında olmaktansa masanın altı daha iyidir! İşte böylesine bir eğlence ve şakalaşma Dindirin susuzluğunuzu kana kana: Toprağın binlerce metre altında olmak daha kolaydır kahkahalar Lanet olası beni kötü çarptı! Zar zor yürüyorum, Kahrolayım kalkıp konuşabiliyorsam! Hey , hancı , söyle Betty'ye bir sandalye getirsin ; Biraz da evi deneyeyim , nasılsa karım yok orda! Ver öyleyse elini Duramıyorum ki ayakta Ama henüz dünyanın zirvesindeyken pek neşeliyim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar