Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popomundo görselleri

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Phase II konseptinin bitmesine bir single kaldı. Sonrası için beni oyalayacak, eğlendirecek bir şeyler lazımdı. Ne olsun ne olsun derken hiç bir bok bulamam sonucu şöle bişi ortaya çıktı..

değişecek tabii bu. bulutları daha bi doğal hale getiricem ve üstteki kayalar ile shinto tapınağı da daha uygun renklerde olacaklar. ışıklandırma konusunda ise hiçbir bilgim yok! kurcalayacağım işte biraz. yamacın ön tarafına da (ön sol size göre.. evet orası tam) bir şelale koymayı düşünüyorum. bi de neden bilinmez ama içimden bir ses "evet, eveeet! kuşlar olmalı!!" diyor.. belki tapınağın önüne ağaç dikerim!!

ha bunları neden yazıyorum. tembelliğimden! yoksa salla der ve koymam şelale falan.. kös kös oturmaktansa bişiler yapmak daha eğlenceli olsa da tembellik ağır basabiliyor.

stocklar sxc.hu'dan ve deviantart'tan, brushların 2.si deviant'tan diğeri nereden bilmiyorum :S

bu geçici zamazingoyu da bir ara düzeltirim biraz daha.. sonra bi daha sonra bi daha. olana kadar.

ha konsept mi ne? bilmem.. ulaşılmaz dağın üstüne tapınak inşa eden laz müteahhit nasıl?

edit:aslında daha alttan çekilmiş bi foto olsa güzel olurdu..
-_-

Sosyal ağlarda paylaş

yok, bu popomundo ile ilgili değil.. blog'u daha bi okunur hale getiricem. ayrıca yapmak istediğim şey her sayfa yüklendiğinde üstteki kısmın (header?) değişmesini sağlamak..

ee şöyle bir sorunum var. template üzerinde olsa dahi css'den anlamıyorum. sadece elimdeki template'i genişlettim/genişletebildim! kodlar ile yapabildiğim sadece bu kadar! (zuauahah gülüyorum kendime.. bu kadar başarısız olunur) resim değiştirme nanesi için ise buradan bir iki tavisye almıştım. tabii onları da nereye koyacağımı an itibariyle bilmiyorum.. kod için yardım etmek isterseniz "muhteşem!!!" der ve kabul ederim. aslında template üzerinden 2-3 şey çıkartılacak ancak, nasıl yapılacağı konusunda hiçbir fikrim yok.

ben de bildiğim bişileri yaptım.

bu şirin arkadaşlar banner üzerinde duracaklardı, fakat sticker görünümleri beni cezbetti ve ölesine yapıştırıverdim köşeye..

cahillik kötü şey. lam bi ara bi sticker serisi hazırlıyım ben

hmm bi de şöle yapalm..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...