Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bu da arada çıkan dizilerden birisi. Bununda hayranları var epeyce ama ara verildi sanırım bunada. Bir güne sıkışıp kalmış bir dedektif ve olacakların önüne geçme çabası. Konusu yoktu ben açim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kusmadan izleyip bitirdim kesinlikle bölümleri ard arda izlememek lazım bu açıdan ama güzel dizi dizinin temelini oluşturan günün tekarına ilişkin; son bölümde birşey açıklamaması iyi deil tabi her bölümde farklı ipuçlarından ilerleyişi, belli bir yerden sonra bıktırıyor olsa da sabredince izleniyor esas kızın güne donla başlaması artı puan, sevgilisyle sabah muhabbetleri pek çekilir olmasa da, hergün farklı şekilde gelişmesi değişik, bir diziye göre diyalogların ve bakışların gerçekçiliği güzel yansıltılmış son olarak decision-consequence [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:58 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar