Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgü Namal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şirin olmasına şirinde değişik ya biraz sevgilisi var kaç yıldır dizi ayağına baya bi samimiyet göstersinde bulundu filan ben kurtlar vadisi genci olarak ters görüyorum yani:)
Mesaj tarihi:
Türkiyedeki en nefret ettiğim insanlardan biri kendisi bu kadar yapmacık bu kadar sahte bu kadar sinir bozucu bi kız görmedim ömrü hayatımda.Kız dediğin ağır olmalı gerekli gereksiz konuşmamalı bakışlarıyla anlatmalı gerektiğinde, biyere girdimi bakışlar ona çevrilmeli ama hiç umrunda olmamalı,biraz kendini beğenmiş olmalı özgür olmalı güçlü olmalı(oha naptım ben).

[ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 12:39 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi de sarışın olmalı saçları nerdeyse beline kadar gelmeli uzun boylu olmalı 1.75 idealdir mesela.
Mesaj tarihi:
said:
kurtlar vadisi genci olarak ters mi görüyosun?

hmm, iyiymiş.

:D şaka yapmıştım ya ben smileydan anlaşılır sanmıştım gerçi ama..Yanlış anlama bende kaldırılmasından yanaydım zaten
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bi önceki sayfaya hitaben...

kilo olmıcak ayrıyetten 1.65 olcak 75 deil sarışn olucak renkli gözlü olucak (yeşil tercihimdir) saçları uzun olucak müthiş güzel bi burunu olucak şirinlik yapabilme kabiliyetide cabası sesi muhteşem olucak...git dedinmi gidicek gel dedinmi gelicek...ama git diyesinde gelmicek hatuna devamlı ilgilenicek fln filan hop die süPriz yapıcak..emo olmucak
  • Yeni Oluştur...