Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 yarıldım ya aquila. yaklaşın, yaklaşın =P tam karikatürlük bişi, yaklaşmak, yaklaşmayanlar falan
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Bitik bitik hatunlari suraya tasima Zegna. Bebek taklidi yapan kizlari cehennemde de sevmiyorlar, biliyorsun.
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Şirin olmasına şirinde değişik ya biraz sevgilisi var kaç yıldır dizi ayağına baya bi samimiyet göstersinde bulundu filan ben kurtlar vadisi genci olarak ters görüyorum yani:)
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 kurtlar vadisi genci olarak ters mi görüyosun? hmm, iyiymiş.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Türkiyedeki en nefret ettiğim insanlardan biri kendisi bu kadar yapmacık bu kadar sahte bu kadar sinir bozucu bi kız görmedim ömrü hayatımda.Kız dediğin ağır olmalı gerekli gereksiz konuşmamalı bakışlarıyla anlatmalı gerektiğinde, biyere girdimi bakışlar ona çevrilmeli ama hiç umrunda olmamalı,biraz kendini beğenmiş olmalı özgür olmalı güçlü olmalı(oha naptım ben). [ Mesaj 01 March 2007, Thursday - 12:39 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 bi de sarışın olmalı saçları nerdeyse beline kadar gelmeli uzun boylu olmalı 1.75 idealdir mesela.
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 tamam abi var elimde bitane yolluyorum hemen adresine
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 said: kurtlar vadisi genci olarak ters mi görüyosun? hmm, iyiymiş. :D şaka yapmıştım ya ben smileydan anlaşılır sanmıştım gerçi ama..Yanlış anlama bende kaldırılmasından yanaydım zaten
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 cok cok beğeniyorum hem cok sirin hemde oyunculuğu da gercekten cok guzel
Prawler Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bu şirin bayandan ramses II ye versek hiçbir derdi kalmaz
elaidi Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mayhem'e verelim sonra da el fatiha okuyalım
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ne guzel lan 2 dakka once attigim mesajlari hatirlamiyorum, her new message yeni bir heyecan
Bathory Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 yarin itibariyle bilgisayarimi arabayla ezip apple aliyorum ne guzel alet lan bu
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi önceki sayfaya hitaben... kilo olmıcak ayrıyetten 1.65 olcak 75 deil sarışn olucak renkli gözlü olucak (yeşil tercihimdir) saçları uzun olucak müthiş güzel bi burunu olucak şirinlik yapabilme kabiliyetide cabası sesi muhteşem olucak...git dedinmi gidicek gel dedinmi gelicek...ama git diyesinde gelmicek hatuna devamlı ilgilenicek fln filan hop die süPriz yapıcak..emo olmucak
Öne çıkan mesajlar