Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Afro Samurai

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

6 bölümlük dövüş animesi. Çizimler tamamen amerikan tarzı ve çok kanlı( anime yapmında her nekadar japon unsurları ve kadrosu olsada). Yapımında ve seslendirmesinde Samuel L. Jackson yer alıyor.
Konusu 2adet headband hakkında. Numara 1 i takan tanrı gibi bişi oluyor. Yeniemiyor onu yenebilmek için 2Numaralı headband gerekiyor ama 2Numaranın da laneti herkesle savaşmak zorunda olması gibi abuk bişey :)

Fazla konuya girmeyeyim zaten 6 bölüm bişey indirin izleyin daha yeni sayılır.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Yenilemez olmuyo abi o zaman meydan okumanın manası yok... 1 numaralı baş bağı tanrısal güçler veriyo doğru ama asıl olayı 1 numarayı takan kişiye sadece iki numarayı takan meydan okuyabiliyor, iki numarayı takan ise kim olursa olsun dövüşmek zorunda.
[/spo]

Bu arada 2 headbands olayının nerden esinlenildiğini bilen var mı? çok merak ettim sırf bu fikir için 5bölümlük animeyi izledim bi solukta
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
uplama ihtiyacı duydum. şiddetle tavsiye eder, öve öve sabahı bulurum. çok beğendim yanlız axxo ripinde tam ekran yaptığımda, özellikle saç çizimlerinde, çok ciddi göze çarpan bozukluklar var. umarım bunun nedeni 17 inç monitörüm ve radeon 9550 ekran kartımdır.

edit: axxo ripten kastım AS : Resurrection için. hatta resurrection için yeni bir topic açılsa tatlı da olur. lakin serisi ve filmi farklı tatlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...