Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 6 bölümlük dövüş animesi. Çizimler tamamen amerikan tarzı ve çok kanlı( anime yapmında her nekadar japon unsurları ve kadrosu olsada). Yapımında ve seslendirmesinde Samuel L. Jackson yer alıyor. Konusu 2adet headband hakkında. Numara 1 i takan tanrı gibi bişi oluyor. Yeniemiyor onu yenebilmek için 2Numaralı headband gerekiyor ama 2Numaranın da laneti herkesle savaşmak zorunda olması gibi abuk bişey :) Fazla konuya girmeyeyim zaten 6 bölüm bişey indirin izleyin daha yeni sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 torrentte çok seeder ı var zaten çok hoşuma gidemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 [spo]Yenilemez olmuyo abi o zaman meydan okumanın manası yok... 1 numaralı baş bağı tanrısal güçler veriyo doğru ama asıl olayı 1 numarayı takan kişiye sadece iki numarayı takan meydan okuyabiliyor, iki numarayı takan ise kim olursa olsun dövüşmek zorunda. [/spo] Bu arada 2 headbands olayının nerden esinlenildiğini bilen var mı? çok merak ettim sırf bu fikir için 5bölümlük animeyi izledim bi solukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bende zaten spoilerde yazanı kast ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 izledim güzeldi. 6 değil 5 bölüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 jap. dub. , eng. sub. versionu yokmu hiç bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bende aramıştım bulamadım yabancı bir forumda olmadıgı yazılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben beğenmedim pek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bunun şimdi birde moviesi çıkmış ama moviemi ova mı anlayamadım. Bluray 4gb ova olmaz herhalde. Imdb de açılmıyor şimdi kasamıcam başka yerde aramaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Çok kötüydü bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Afro Samurai : Resurrection 720p "Kadroya Lucy Liu katılmış" derken nete düşmüş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Madem HD izliyoruz adam gibi HD izliyelim diyenlere Afro Samurai Resurrection 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 lol 4.4 GB üstü animeyi indirmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kinkaudonau said: Afro Samurai : Resurrection 720p "Kadroya Lucy Liu katılmış" derken nete düşmüş bile alt yazısı yok : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Llama said: Kinkaudonau said: Afro Samurai : Resurrection 720p "Kadroya Lucy Liu katılmış" derken nete düşmüş bile alt yazısı yok : ( ingilizce altyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnamurX Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Afro Samurai-Resurrection (2009)-DvDrip-aXXo ya senkronlu Türkçe altyazı için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Türkçe izlemek istiyorsanız sakın THORA sürümünü çekmeyin. Süre / diyalog sayısı farkı var sanırım 10 kere farklı yerinden senkron etseniz de uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 uplama ihtiyacı duydum. şiddetle tavsiye eder, öve öve sabahı bulurum. çok beğendim yanlız axxo ripinde tam ekran yaptığımda, özellikle saç çizimlerinde, çok ciddi göze çarpan bozukluklar var. umarım bunun nedeni 17 inç monitörüm ve radeon 9550 ekran kartımdır. edit: axxo ripten kastım AS : Resurrection için. hatta resurrection için yeni bir topic açılsa tatlı da olur. lakin serisi ve filmi farklı tatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 çok güzel kesinlikle izleyin(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 bluray director's cut versiyonunun türkçe altyazısı çıkmış. Çooook eksik çevrilmemiş yerleri falan var. Film de kötü ötesi berbat zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhtesemmatrix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Başka bir fansub grubu ile ortak olarak fansublamıştık.S.O.A'da Encode eden ben bile kontroller sırasında sıkılmıştım.İlk serinin tadını yakalayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben bu Resurrection 720p'yi indirdim. as'nin bölümlerinden biri mi oluyor? yoksa, ova mı? Birde Director's Cut diye bir şey var? fdaj help me? fkjdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar