ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yalnız 4. kuyrukta bile vücudu çok kötü hasar görüyor, ömrü kısalıyordu. 5-6'da kim bilir neler olur. P.S.: *o kadar boş ki forumda boş boş dolanıyor* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 cursed seal niye gitti anlamadım ki ben zaten ? orochi ile saske birlestiginde cıkan bir sey degildi ki cursed seal, biyolojik bir seydi sonucta, saske iyice itachi-kakashi karısımına donusuyor iste... bir de bence kesin degil abi mangekyou aldıgı, madara "kendine yakın birinin olmesi mangekyou sharingan'ın acılması'na sebep olacaktı, itachi bunları planlamıstı diyor", da kesin olacak diye bir sey yok yani... mangekyou'nun acılması yok arkadasını kes, yok yakın biri olsun, bunun mantıklı olmasının tek olayı, duygusal bi travma falan gecirmektir, e itachi oldugunde saske iyi oldugunu bilmiyordu ki uzulsun, mutluydu hatta yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sonuçta ana hikaye sasuke'nin etrafında şekillendikçe,ilerledikçe daha zoor görürüz naruto'nun yeni jutsular öğrenmesini. Ön planda kim varsa o büyütülüyor. Naruto duygusal bir karakter,amacı güç değil tamam ama 13. kez "ben de senin gibiyim,yalnızdım,;hele o suçlayan gözler yok mu off of" davranışlarında bulunması sıkıcı olmaya başlamadı mı? Fillerdan bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben şöyle düşünüyorum umarım:) Jiraiya da naruto gibiymiş küçükken ama sonra çok güçlü bir ninja olmuş bakarsınız naruto da bi gün bi gelir aman allahım deriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Jiraiya'nın başına gelenleri duyunca adam olur merak etme. Ben asıl duyduğunda sinir krizine girerse olacaklardan korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Tahtacı var mrk etme:D Mangada anlatıyor mu jiraiyanın nasıl öldüğünü ayrıntılı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ayrıntılı derken, Pain Vs Jiraiya combatının hepsi var mangada işte. Tam Jiraiya'ya yakışcak bir şekilde ölüyor bence. Kishimoto'nun şu ana kadar yaptığı en iyi chapterlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Okumadıgım için o bölümü acaba dedim konohaya haberi mi geliyor yoksa güzel bi bölüm halinde çizilmiş mi diye ondan sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ya şöyle diyim, Pain vs Jiraiya = Hokage Level Taijutsu, Ninjutsu, Genjutsu + strateji + duygusallık + 4th hokage hakkında bilgi + Naruto hakkında çok önemli bilgi + Pain'nin gizemi + Jiraiya'nın geçmişi + Jiraiya'nın ölümü. Bence Naruto'nun şu ana kadar gelmiş en iyi chapterları. Sasuke vs Itachi filan yanında gölge oyunu gibi birşey kalıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bunu söyledin ya hemde ders çalışırken resmen geleceğimle oynadın ben gidip okuyorum hemen ve sende kötü patisin heh(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben kaç kişinin hayatını mahvettim böyle sayısını bile unuttum artık >:D< . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o chapterlar gerçekten güzeldi ya sasuke vs itachi hiç beğenmedim ben. naruto zaten train olmaya başlamıştı tajuu kage bunshini kullanarak da işte zamanı yoktu.herhalde bu arctan sonra konoha'ya döndüklerinde jiraiya'nın ölüm haberini alıp gaza gelip train olmaya başlar,belki de kakashi'den 1-2 jutsu öğrenir diye diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Da az önce mangaya bakıyordum 347 de sakuranın da sapık oldugu ortaya çıktı hala yerlerdeyim:) Konohamaru kendini geliştirmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya bide burdamı görmüştüm yoksa yabancı forumlardamı ne ( gerçi bi kere girdim narutofansmıydı neydi ama olsn :D ) işte orda görmüştüm millet fikirlerini yazıyordu . yok işte ligtningin zayıf olduğu sey wind ama oda fire ' a karşı zayıf . o yüzden narutonun ek olarak su yane suiton jutsuları falan da ögrenmesi gerekir diye. bencede öle bi olay olcak . bu shippuudende fillerdaki çoçuğun jutsuları tarzı 2-3 wind jutsusu ögrencek önce ardındanda kakashi mi ögretir yok sa kendimi ögrenir yoksa kurbagalarmı ögretir :D orasıunı bilmem bi kaç suiton tekniğide ögrencek gibime geliyor. cünkü diğer türlü tek windle yine güçsüz olur. ayrıca :D hazır millet bu konuya alışmıs herkes bişi yazarken ben konuyu yine deiştirmek istiyorm . yane hakkında pek te bişi bilinmeyen zetsu hakkında konuslm birasda :S yane herif habire birilerinin savaşlarını izliyor filan akatsukiye haber veriyor ama başka bişi yaptıgını görmedik . fakat bence zetsu akatsukinin en güçlü elemanlarından biri . yane dandik olsaydı sona saklamaz başlarda önplana cıkardı. ayrıca zetsunun o doğal elementimi ne :D o nedir sizce (suan aklıma gelmedi adı) yane bence doğayla iç içe olduğu için hem toprak hem su hem rüzgar :S falan filan ....? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o element olayını yamato anlatmıstım yanılmıyosam hatta http://www.onemanga.com/Naruto/315/13/ burda bi yerdeydi hehe tekrar baktımda buralarda anlatmıyormus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben Naruto'ya ikinci element olarak daima Earth'u yakıştırmışımdır. Hem jiraiya çok kullanıyordu, hemde çoğu kişi Naruto'nun kurbağaların yanına gitceği için Earth'ün daha uygun olacağını söylüyor. Ayrıca Earth ile Fire'ın bir birlerine zayıflıkları veya üstünlükleri yok. O yüzden daha dengeli olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Earth+1 bir de madara bile Zetsu zetsu diye dolanıyordu bir ara arkasında demekki var bir numarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oradaki sıra gibi fire > wind > water > lightning > earth > fire (bkz kakuzu vs kakashi) sasuke fire ve lightning kullanıyor. naruto'nun ikinciyi öğrenmesi için ise jounin seviyesine gelmesi gerekli. daha chunin bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya zetsu'nun gorevi savasmak degil bence, onun icin savasını gormedik, adamın olayı recording =), sırf casusluk islerini yapıyor, akatsuki'nin, madara'nın, pein'in... kendisine atanan bir bijuu var mı, ondan bile emin degilim =)... bu arada illa rank olarak jounin olması gerekmiyor abi bence, orada bahsettigi jounin olanların genelde 2 tane elementi oldugu, naruto hic bir sınava girmedigi icin genin hala, yoksa jounin seviyesinde bence cok rahat... saske bile chunin o mantıkla =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çok rahat falan jounin olamaz da :) bi kere narutoda ne teknik var ne bilgi var rasenganı bile düzgün yapamıyo(kage bunshin kullanıyo rasengan için lol)öyle 2 elementi kolay kolay kontrol edebileceğini sanmıyorum. tabi tajuu kage bunshin trainingiyle her tekniği 3 saatte öğrenip imbada yapabilir kishi ama sanmıyorum saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ölür naruto kageleri eğitim için 7 24 kullanırsa çünkü yorgunluk olayı kötü sonuçlanabilir malum staminası iyi narutonun ama insan sonuçta. Ha nasıl olur ichiraku rameni bedava verir, sakura chan da naruto ile ilgilenirse hokage şöyle dursun fire country feudal lordu bile olur(:D Bence narutonun jutsu değil-bilgisel bilgi bir de strateji ve mantık eksikleri var birinin bunu oturtup kitap falan okutması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 narutodan jounin olmaz hokage olamiyicagi gibi :p adam teknik bilmiyor bir rasengan bir kage bunshin le olmuyo boyle sye benziyor naruto hani hni dovus oyunlarinda tek iyi hariket ogrenip onu spamliyarak mac alip insani sinir eden tipler vardirya onlra benziyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Yok ya bence strateji olarak Naruto gelişti. Sadece görücek fırsatımız olmadı pek. Kage-Bunshin eğitiminden sonra adam oldu gibi biraz. Naruto zaten aslında aptal adam değil. Sadece çok çabuk gaza geliyor. Örneğin Zabuza ile karşılaştıklarında yaptığı Shurinken taktiği çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Naruto hokage olup aynı hikaye arc içinde ölücek sonra da sasuke hokage olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eh daha tartışaya izlemeye gerek kalmadı o zaman dağılın hadi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar