ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ahahaahahahaha harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Valla Sasuke gidip de bir tokat atip ilk sahnede Itachi'yi oldurseydi daha az mal bir combat olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Çakrasız bir jutsu nasıl olacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bide süper über gizli muhteşem final jutsusuymuş hemide chakrasız yapılıyo ama yapar tabi saske bu koskoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 _ILuVaTaR_ said: Bu çok iyiydi. Fun With Akatsuki geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 391 spoiler spoiler'lar cıkmıs 391 icin... 392'de itachi'nin asıl gucunu gorucez sonunda... ama belliydi zaten, taa mangekyou ilk cıktıgından beri efsanevi 3 tane jutsu var ms gerektiren diyolardı, daha once gorudugumuz 2 sini kullandıktan sonra daha 3. yu gormeden saske, "bu is bu kadar" tribine girdi... yalnız bu o 3. jutsu mu anlamadım, itachi bu jutsu icin gozlerime gerek yok falan diyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 391 de cıkmıs bu arada... simdi indiriyorum... edit: okudum simdi =)... off artık bi sonraki bolumu heyecanla bekleyecem ehehe... bitsin artık zaten su savas ya, susanooo... sey geyigi vardı, zetsu demisti, tsukiyomi en guclu genjutsu, amaterasu en guclu ninjitsu, bu susano da en guclu taijutsu dur belki =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 O değil de gene ne övdüler gene Saskeyi.God of thunder de tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 g*tunden jutsu uydurmanin guzel ornekleri artik ama kishiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 iğrenç bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 habire bi final jutsu yapıyolar zaten hadi bakalım 2 chapter sonrada asıl final jutsu diye saçma sapan bişey çıkarsa şaşırmam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 en son son son kez ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 O degil de bende bir jutsu var.. Pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 benim jutsum senin jutsunu döver !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yeni yazdım ben jutsuyu :D hic bişeyde istemiyo ha ona gore ne chakra nede başka bişey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Benim anlamadığım kim seviyor bu kadar bu Sasuke'yide böyle şişiriyor ? >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Tam japon gençliğinin sevdiği tarz bir karakter Sasuke sanırım. Emo saçlar, iğrenç hareketler baya bir beğeni topluyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kishimoto seviyor, başka kime gerek varki, adam sasuke fetişisti B)- bu arada manga çok saçma oldu, bütün tabuları yıktı bu saske.. neymiş bu yahu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 saske nincamiymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Viktor said: saske nincamiymis? ayıp edioyosun... adam hokagelerin topu gelse sallama bi jutsuyla hepsini devirir tek başına :) ninca değil, god of the ninja adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hayır işin kötü tarafı ilerde shhippudende izleyecez bu bölümleri. sonra narutodan(animeden, çocuğun kendisinden değil:)) dahada nefret edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 shippuden hala devam ediyor mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Yok mum, bıraktılar shippuuden i, shippuuden shippuuden nereye kadar dedi dattebayoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Shippuden ilerliyor tabi de mangayla arasında kocaa kocaa bölümler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ahahaha kalbimdesin bao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar