punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet sorun ilginc daha once "msconfig>hizmetler" bolumunden devre di$i birakmi$tim fakat ayni yerden aktif hale getirdigim halde acamiyorum guncelle$tirmeleri. naaptim ben, nasil geri dondurebilirim? a$agidaki $ekilde son durum kareler icersinde gosterilmi$tir, eski haline dondurmek icin fikri olan varsa yardimlarini bekliyorum, $imdiden te$ekkurler.http://img293.imageshack.us/my.php?image=updateyb0.jpg [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:51 tarihinde, punishmyheaven tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:52 tarihinde, punishmyheaven tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 img olarak gosteremedim link olarak verdim. te$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 kullanıcı hesabının admin olup olmamasıyla ilgili birşey olabilirmi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 olabilir mi diye kontrol ettim, internet cafenin bilgisayarlari sonucta. tek kullanici var ve butun yetkilere sahip. yani sorunsuz.. 2 cesit islemciden olusan makine var burda.. celeronlarda bu sorun yok ama intel islemci olan 10 bilgisayarda bu sorun var. ilginc geldi cok kari$tirdim ara$tirdim fakat bi sonuc elde edemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 arkadaşım yetkisinin admin olup olmaması ile ilgili birşey. admin hakkın olmadıgından bu sorunla karşılaşıyorsun. işlemci ile ilgili değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 denemek için normal çalışan bilgisayarlardan birisinde admin olmayan bir kullanıcı ac ve update etmeyi dene. gosteridiğin ss gibi olacaktır. kullanıcı hakkına baglı olarak update izni verir yada vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 iyide zaten windows kurulumundan sonraki a$amada olu$an tek kullanicida butun yetkiler olmuyor mu? kisitlamali degil, bu kullanicida iken yeni kullanici acip silip isim degi$tirebiliyorsam yetkileri tam demektir saniyorum. ayni anda ve ayni sekilde kurulan iki tip bilgisayardan bu dediklerimde update sorunu ya$iyorum. amd veya pentium olmasinin tabiki alakasi yok vesselam ben sadece bilgi olsun amacli soylemi$tim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar