Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows updatelerini aktif edemiyorum

punishmyheaven

Öne çıkan mesajlar

evet sorun ilginc daha once "msconfig>hizmetler" bolumunden devre di$i birakmi$tim fakat ayni yerden aktif hale getirdigim halde acamiyorum guncelle$tirmeleri. naaptim ben, nasil geri dondurebilirim? a$agidaki $ekilde son durum kareler icersinde gosterilmi$tir, eski haline dondurmek icin fikri olan varsa yardimlarini bekliyorum, $imdiden te$ekkurler.

http://img293.imageshack.us/my.php?image=updateyb0.jpg

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:51 tarihinde, punishmyheaven tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:52 tarihinde, punishmyheaven tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

olabilir mi diye kontrol ettim, internet cafenin bilgisayarlari sonucta. tek kullanici var ve butun yetkilere sahip. yani sorunsuz.. 2 cesit islemciden olusan makine var burda.. celeronlarda bu sorun yok ama intel islemci olan 10 bilgisayarda bu sorun var. ilginc geldi cok kari$tirdim ara$tirdim fakat bi sonuc elde edemedim :/
Sosyal ağlarda paylaş

iyide zaten windows kurulumundan sonraki a$amada olu$an tek kullanicida butun yetkiler olmuyor mu? kisitlamali degil, bu kullanicida iken yeni kullanici acip silip isim degi$tirebiliyorsam yetkileri tam demektir saniyorum. ayni anda ve ayni sekilde kurulan iki tip bilgisayardan bu dediklerimde update sorunu ya$iyorum. amd veya pentium olmasinin tabiki alakasi yok vesselam ben sadece bilgi olsun amacli soylemi$tim onu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...