_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Şimdi sahada dümdüz giderken önümü doğal olarak bir adam kesiyor,bende en doğal hakkım olan 1-2yi kullanmak istiyorum pasımı atıyorum ve adamım koşmaya başlıyor,ne güzel. Gelgelelim,bu bazen başarısızlıkla sonuçlanıyor.Ben 1-2tuşuna bastıktan sonra pasımı atıyorum fakat o da ne koşmak bir kenara,adam kılını bile kıpırdatmıyor ağrıma dokunuyor gol atamıyorum sinirim bozuluyor zaten uzun zamandır sevgilimde yok neyse niye 1-2 de adamların bazıları kıllık yapıyor,bana garezleri nedir bunların [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 00:51 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ]
huun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ya ben bu oyunda zır acemiyim ama yanılmıyorsam bu oyunun ps2 deki 9. versiyonunda zaten koşmasını istediğin adamın değil koşan adamın önüne atacaksın topu.
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 e adamın ben koşturtamadıktan sonra ne anladım o 1-2den ben
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 duvar pasından bahsediyorsan pes'te eski sistemdeki gibi duvar pası işlemiyor yani duvar pası yapılabiliyor fakat işler biraz değişmiş ve duvar pası yerini tamamen ver-kaç'a bırakmış önce L1+x ile pasımızı veriyoruz ve topu atan arkadaş bir iki saniye içinde kendine koşu alanı bulana kadar topu ayağımızda tutup, gerekirse çalım atmamız gerekiyor pası atmadan önce. çünkü topu atan oyuncu o sırada koşmaya bşalıyor fakat defans yapan oyuncular topa ve dolayısıyla pası alan adama koştuklarından kocaman bir boşluk oluyor. yani zamanlama çok önemli bir de gözünüz diğer adamda olsun gerekirse pası geriye L1+üçgen ya da direk O ile atın.çok kullanışlı bi sistem verkaçlar..
Öne çıkan mesajlar