Dev Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Cebime yükledim. mule'umdan ayarlarını yaptım falan herşey hazır. Bağlanıcam , bağlanıyor , bekliyor bekliyor ve bekliyor. Requestingde kalıyor. Connection test dedim aynen requestingde kalıyor. Türkselin azizliği midir nedir ?
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben daha gprse bile düzgü nbaalanamıomkı bu arada dvixplanette bu konuda bi toip var oradan bakabilirsin edit:meali divxplanette bu konuda bir topic var adım adım acıklıyorlar. bencede turkcellde sorun var. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:48 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ]
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 olmuyor dev boşuna uğraşma ben zamanında çok uğraştım hatta bunla ilgili konu bile açtıydım galiba patide olmuyor yani :(
Dev Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben de bayağı gaza gelmiştim. requestte kalıyor zaten kesin gprsten dediğiniz gibi. zaten guidelara falan baktım ama nafile yani.
Öne çıkan mesajlar