Dev Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Cebime yükledim. mule'umdan ayarlarını yaptım falan herşey hazır. Bağlanıcam , bağlanıyor , bekliyor bekliyor ve bekliyor. Requestingde kalıyor. Connection test dedim aynen requestingde kalıyor. Türkselin azizliği midir nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ben daha gprse bile düzgü nbaalanamıomkı bu arada dvixplanette bu konuda bi toip var oradan bakabilirsin edit:meali divxplanette bu konuda bir topic var adım adım acıklıyorlar. bencede turkcellde sorun var. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 22:48 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 olmuyor dev boşuna uğraşma ben zamanında çok uğraştım hatta bunla ilgili konu bile açtıydım galiba patide olmuyor yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 o ne oluyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 emule listeni cepten kontrol edıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben de bayağı gaza gelmiştim. requestte kalıyor zaten kesin gprsten dediğiniz gibi. zaten guidelara falan baktım ama nafile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar