n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yeşermemiş bir çam tohumu gibiyim.Rutubetli topraklarda çürümeden senelerce yeşillenmeyi bekleyen ve mavi gökyüzüne yaklaştıkça huzuru bulacak olan bir çam tohumu... Beni buraya kimin koyduğunu artık sorgulamaktan bıkmış.Sadece bir an önce yükselmeyi arzulayan bir tohum.Bazen yağmurlardan sıkılmış bazende kuru topraklarda bir damla su arayan... Son baharda kurumuş yaprakların altında kalan.İlk baharda neşeli,mutlu sevgilerin koşarken üzerine basıp geçtiği ve her geçen vakitle daha da çok derine batan bir tohumum ben... Nispet yapan ardıç bozmalarının,dikenli yapraklarını üstüne bıraktığı ; Dost ağaçlara sahip olduğunu düşünürken,toprağın altından köklerinle beni aşağı çektiklerini farkeden bir tohumum zaman zaman... Filizlenip boylanmaya başladığım zaman,ve bu güzel ormana toprağın yanından değilde bir çamın kenarından baktığım zaman anlıyorumki ; her metrekarede tohumlar var... Ve hepsinin kendi hikayeleri,yaşanmışlıkları,sevgileri,acıları,hatıraları var.Bu seni güçlü kılıyor.Yükseldikçe artık amacın,mavi göklere uzanmak değil.Diğer tohumlara yer açmak,yol vermek,yardım etmek oluyor.Yükseldikçe bir,üç,beş değil koca bir ormanda olduğunu fark ediyorsun... Koca büyük bir çam olduğun zaman fark ediyorsunki ; Senden arta kalan tek şey,ufak tohumlar olmuş ve yeni acılar vermiş topraklarına.İşin sonunda bir bakmışınki,mutluluklara uzanan gökyüzü bencilliğin yüzünden senden kaçmış ve şu boktan dünyada arta kalan tek şey yeni acıların olmuş... Göktan Konuralp [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 19:56 tarihinde, n3mrut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 güzel akan bir yapısı konun akışı ve anlatışlışı çok iyi başlangıç ve son iyi yapılmış anlatılamsı gereken anlatışmış.kafa karıştırmıyor ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Saol bende bunu verebilmek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 beğendim bende, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar