Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Saygıdeğer Ankaradaki arkadaşlarım. Havalar da iyice güzelleşti bir buluşma düzenleyip te paintball oynarsak 10 numara olur diyorum ben. Geçen ay gittim çok zevk aldığımı söyleyebilirim (Novice kızlara rağmen). Böyle bir olaya kimler gelebilir? Bu arada fiyatını merak edenler için söylüyorum. Salı günleri halk günü oluyo ve kişi başı 9,5 YTL. Default 50 boya topu veriyorlar ama yetmiyor ekstradan 50 daha almak lazım oluyor (idareli kullananlar için) 50 boya topu da 7 milyon filan. Herşeyiyle yol parası filan size 20 milyona filan patlar. Haftasonu gidersek te 30 civarına denk gelir. Paintsign Bu siteden bilgi alabilirsiniz. Topiği cıvıtmassak sevinirim. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 organizasyon iyi olursa gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 evet katilim yuksek olursa ben de gelebilirim, cok pis topuklara sikarim. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Organizasyonu ben yapıyom işte, iyi olursa ne demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 ankarada değilim gelemicem ama 100mermi ile oynuyabileceğinizi sanıyorsanız çok zor, en az 200mermi harcarsınız bu da 3 defa ekstra mermi almak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Sanmıyorum, oynadım gayet yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2007 eğer biri cesaret edipte organize ederse milleti neden olmasın ben gelirim gerçi ilk kez paintball oynuyor olucam ama feci adam vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 zirve yalan oldu galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Valla ben musaitim, ne zaman isterseniz. Zaten arada arkadaşlarla gitmeyi dusunuyorum. Acayip eglenceli oluyor, parmagınıza boya topu degmedigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bunu cumartesi günkü buluşmada yüz yüze konuşursunuz daha bi süper olur hem hardter geliyor ankaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 olursa biz üç dört kisi geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinyas Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 merhaba tarih uygun oluras ben de gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ne tarihi yav ortada organizasyon yok bişi yok biri laf atıp kaçmış :) herkes ben gelirim diyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 chem, sen değil 100, 500 boya topu alsan yetmez. ben şahsen karşı takımdaki insan sayısı kadar boya topu harcıyorum =P ben de istiyorum yav, özledim paintball oynamayı edik: karşı takımda dorn varsa durum değişir ama, efsunlu o eşşek vurulmuyor, vurulmadığı gibi dönüp tek atışta sana arkasına sindiğin siperdeki 5 santimetre karelik delikten spreysiz geçirerek headshot koyabiliyor. ballı barbunya [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 00:48 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 aragorn topigi canlandırmak icin göreve davet ediyorum seni.bu ay bitmeden bir plan program pls yapta gidelim .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Beyler havalar da güzelleşti, ben ciddiydim bu konuda da daha önce yeteri kadar kaale alıpta cevaplayan olmamıştı. Fiyat olarak ta Salı günleri kişi başı 9,5 YTL oluyor, haftaiçi uygun olmazsa haftasonu gideriz, benim için farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 beyler dediniz ve kaybettiniz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hafta salı derim ben.gidelim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 7 nisan olursa gelirim belki istanbul temsilcisi olarak. belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Oğuz abi nerde yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 geldim geldim :) hatta gelirken de yanımda takım başı birer tane boya bombası getirdim (evet beleş, tek ön şartı bombayı ben atacam diye birbirinize dalıp tesisi yıkmamanız). tarih ve saat belirleyerek başlayın isterseniz organizasyon olayına ki sonradan sıkıntı yaşamayalım. bana 438 9171den ulaşabilirsiniz hadi kolay gelsin.. bu arada nefir bey o balı barbunyayı sahada gösterirdim ben sana ama paristeyim gelemem gibi sudan bahaneler uydurursun sen şimdi. kaçışın yok yine de bu yaz turnuva için takımcak geliyoruz zaten oraya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 lol "adam topladım geliyorum kaçma bir yere" diosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ben gecen hafta arkadaslarimla gittim universiteden filan oguz saolsun super agirladi gene. aramizdan bi tanesi askerligini sirnakta komando olarak yapti devamli operasyonlar filan. taradi hepimizi siperden sipere ucuyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 şahsen bende gelmek isterim... Olursa süper olacağı kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: lol "adam topladım geliyorum kaçma bir yere" diosun yani aynen ööle valla 8 yarma geliyoz yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar