Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Paintball Zirvesi


Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Saygıdeğer Ankaradaki arkadaşlarım. Havalar da iyice güzelleşti bir buluşma düzenleyip te paintball oynarsak 10 numara olur diyorum ben. Geçen ay gittim çok zevk aldığımı söyleyebilirim (Novice kızlara rağmen). Böyle bir olaya kimler gelebilir?

Bu arada fiyatını merak edenler için söylüyorum. Salı günleri halk günü oluyo ve kişi başı 9,5 YTL. Default 50 boya topu veriyorlar ama yetmiyor ekstradan 50 daha almak lazım oluyor (idareli kullananlar için) 50 boya topu da 7 milyon filan. Herşeyiyle yol parası filan size 20 milyona filan patlar. Haftasonu gidersek te 30 civarına denk gelir.

Paintsign

Bu siteden bilgi alabilirsiniz. Topiği cıvıtmassak sevinirim. Saygılar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
chem, sen değil 100, 500 boya topu alsan yetmez. ben şahsen karşı takımdaki insan sayısı kadar boya topu harcıyorum =P

ben de istiyorum yav, özledim paintball oynamayı

edik: karşı takımda dorn varsa durum değişir ama, efsunlu o eşşek vurulmuyor, vurulmadığı gibi dönüp tek atışta sana arkasına sindiğin siperdeki 5 santimetre karelik delikten spreysiz geçirerek headshot koyabiliyor. ballı barbunya

[ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 00:48 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geldim geldim :)

hatta gelirken de yanımda takım başı birer tane boya bombası getirdim (evet beleş, tek ön şartı bombayı ben atacam diye birbirinize dalıp tesisi yıkmamanız).

tarih ve saat belirleyerek başlayın isterseniz organizasyon olayına ki sonradan sıkıntı yaşamayalım. bana 438 9171den ulaşabilirsiniz hadi kolay gelsin..

bu arada nefir bey o balı barbunyayı sahada gösterirdim ben sana ama paristeyim gelemem gibi sudan bahaneler uydurursun sen şimdi. kaçışın yok yine de bu yaz turnuva için takımcak geliyoruz zaten oraya ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...