Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Delinin Günlüğü Vol II


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Güneş Doğuyor.Bedenim yeni sevişmiş çiftlerin yaşadığı yorgun ve tatminlik düzeyindeki bir yorgunluk ve acının yarattığı tatminlikle kıvrılmış bir biçimde ve ben , yüzyıllarca çekilmiş acının yarattığı berraklıkla oturuyorum. Bazen elim yüzüme gidiyor. Aradığım ancak bulamadığım şefkatı gösteriyorum kendime. Sonra kapatıyorum gözlerimi , kısa bir süre önce .. ne kadar güzeldi.

Dışarı da ağaçların hışırtılarını duyuyorum , bir kaç saat önce çağırmışlardı karanlığı . Yıldızların altında dans etmişti ağaçların ruhları. Şimdi saklanma vakti. Güneş doğuyor , kaçıyor ağaç ruhları.Bu görüntüleri izlemek büyük bir zevk cam kenarında. Arka bahçemde yapılan gecenin dans festivali , rüzgarın yarattığı müzikle şenlenmiş gece coşkusunu yaşıyor.Ancak şimdi güneş doğuyor. Herkes saklanma yerine dönüyor. Bitti..

Bugün çikolata yedim.Tam tamına 3 saniye mutlu oldum onun ardından. Sonra geçti.O da bitti.Bana hasta diyorlar , bana neden hasta diyorlar? Beni kapatıyorlar.. neden kapatıyorlar? Tavanımın rengi ilginç , duvarlarımdaki posterleri seviyorum , ilaçları sevmiyorum..yalnızlığı sevmiyorum.Ateşi seviyorum. Suyu sevmiyorum..Sevip sevmediğim o kadar çok şey var ki. Düşünüyorum da yaşıyorum sanırım.

Herkes hasta ben normalim , bir şey olursa herkes bana rezil olur , dünyanın merkezi benim , güneş benim etrafımda dönüyor tüm gezegenler benim etrafımda dönüyor ve ben sırt ağrılarımla uğraşıyorum.

Çok güzel resim çizerim , ne çizdiğimi kimse anlamaz ama ben bilirim neyi çizdiğimi .. Çok güzel hikaye de yazarım . Muhtemelen konuyu kimse anlamaz ama ben bilirim o hikayeyi , geçmişini .. geleceğini.. hikaye benim değil mi? ne gerek var başkasının bilmesine.

İlginç olan şey şu , eğer ceset isen yürümenin ne anlamı var? Düşüncesi olmayan adam nedir ? Niye insanlar ne için , neden ve nasıl yaşadıklarını anlamaz. Ehh banane diyorum sonra.. Ben zevklerimin emirlerini yerine getirmek zorunda olan bir köleyim. İşte kendini sevmek ve kendinden nefret etmenin yarattığı karışım.

Şimdi ayaklarımı uzatı;p meyva suyumu içicem ve sonra da uyicam. Hayat böyle bir şey...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...