Queen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Bu gece oturup yaptım, web tasarımla ğraşan arkadaşlara Sabah'ın armağanı olsun. (Çok mu reklam oldu acaba?) Linklerin yanına küçük ikonlar ekliyor efenim bu 7kb'lık js dosyası. http://www.gobekdeligi.com/iconize/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 eline sağlık güzel olmuş farkobcum, zaten diğer proje ie6 da çalışmıyor, o açıdan bi avantaj JS kullanmak. fakat gözüme takılan ufak bi nokta var; linklerin üzerlerine geldiğimizde grafikler tekrar yükleniyor. sabit değil mi o grafikler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 farkobcum, bunu operaya userjs dosyası olarak değiştirirsen ve listeyi ve ikon yollarını bir text dosyasından okuyacak şekilde modüler bir hale getirirsen çok daha yaygınlaşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Sağolun, beğendiğinize sevindim. Valla öyle olmaması lazım sayfanın sonunda bütün linklerin style'larını değiştiriyor tek tek bakıp, tabi altta test ettiğim browserlar yalan, çalışması lazım. Benim macim dde yok zaten. Evet bi user.js yapabilirim aslında. Text dosyasından okuturum da, çalışacağı platform sayısı düşer o zaman. Dosya yollarını başlarda bi string'e atarım onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar