Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savage


Loading

Öne çıkan mesajlar

oyunu gördüm,aaa atraksyon bi oyuna benziyo dedim,aldım.
yükledim,oyun multiplayer çıktı,arkadki cd keyi yazdım,e bu zaten kullanılıyo,oyunu almadıysan git al gibi aptal bi msj çıktı:)

oyuna host olabiliyosun,ama kimse gelmiyo ya da gelemiyo:)
oyun epey enteresan,hem strateji hem de action.yarattığın yaratıkları filan yönetebiliyosun.
humanlar ve beastler var ırk olarak.
Sözün özü;ip den oynanmıyosa oyunu almayın,ben akşam akşam aldım oyunu oyun hakkında hiç birşey bilmeden:([hline]-Seni geçen kızın adını öğrenmek ister misin?
-HEİDİ!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu yaklasik bir yildir takip ediyorum. Ufak bi bilgi veriyim, oyun strategy ve FPS karisimi. Natural Selection in oyuna dokulmus versiyonu diyelim (sanirim NS bu oyunun fikrinden almisti vs vs) Insan irki teknolojik silahlar falan bidi bidi yla savasirken Beast irki da buyuler ve hayvanlari ile savasiyor. Isterse bir kisi Commander olup micro management building flan yapiyor ve bu arada ordularini yonlendirebiliyor, isterse bir kisi direk aksiyon un gobegine inip savasabiliyor First Person dan. Sanirim NS den en buyuk farki oyundaki cesitlilik olacak, gerek yaratik turleri gerek silahlar olarak. Single yaparlar umudu ile almayi bekliyodum ben, alamicam sanirim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...