Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben, Kendim,Egom…Fın365356

Villians

Öne çıkan mesajlar

Egom patlama yaşamak üzere, iliklerim soğuktan hiç bir şey hissedemez durumda. Fazla ses çıkarma egomun sinirlenmesini istemiyorum. Alışkın güzel laflar duymaya ani değişiklikleri kaldıramayabilir. Karşıma çıkan her yeni sistemde yön değiştirecek değilim ya, bırak kendini iyi hissetmeye devam etsin. Ayrıca bukalemunlara da haksızlık etmek istemem. Doğa ana hepimize farklı görevler vermiş kızdırmayalım. Aksi durumda bizi yakalayıp bir deliğe tıkabilir. Yok, eğer ben suç işlemek istiyorum dersen git zarar ver dikkat çekmeyi dene ya da git kendini eğlendir son zamanlarda bu tür aktivitelerden çok çana var. Gidip bir yerde eğlenmek neredeyse gelenekselleşti. Zamanı durduramadığın tek yer gibi gözükse de başka yerlerde hala bombalar yağmakta. Ama sen eğlenmene bakabilirsin. Sonuçta dünyayı bu pislikten kurtarmaya kimsenin gücü yetmez tabi bir gün gökyüzünden bir uçan cisim görüp umudumuzu ona bağlamaz isek!
Alabildiğin kadar zevk almaya bak bu dünyadan, hepsi senin hesabına yazılacak. Hedonizmin faydaları, her türlü yol açık sana burada. Limit sınırlaması yok, sadece sen ve zevklerin. Ama nerede bunun günahı? Günah filan yok kardeşim sen namazını kılıyorsan eğer git zina da yap git eğlen de ama seni bekleyenin olmasın ama yok ben yaparım diyorsan kadın kısmı otursun baksın çocuğuna diyorsan o da günah değil. Dünya senin egon da yanın da nasıl olsa.
Sen bunları yaparken ben seni rahatsız etmeyeceğim ben ve egoma göre şeyler değil bunlar, bizim kafamız basmaz bunlara o yüzden ben başka bir yer aramaya başlayacağım. Belki bulurum keçi inadı vardır bende pes etmem kolay kolay. Dünya bir tek döngünden oluşmuyor ise vardır elbet bir çıkar yolu.
Bak iliklerime kadar donmuşum hala senin kafanı şişiriyorum, kusura bakma seni kendi keyfinle baş başa bırakacağım zaten sonuna gelmekteyim.
Egomla ilgileneyim yok evet açılır yollar bulunur sonuçlar!

[ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 15:00 tarihinde, Villians tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...