Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 oyunu bırakalı uzun süre oldu, neyse ama benim şöyle bi arzum var :D ; haritaları instanceleri kafama göre gezip tozmak istiyorum, çünkü merak ediyorum, içinde mobları olsun ama agrasif olmasınlar falan da filan yardımcı olan veya zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürler korsan server gibi bi amacım yok, ki bilen bilir, oyunu bırakmış biri korsan servera tahammül edemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya kendi serverını açacaksın ya da başka bir servera dalacaksın muhtemelen başka bir yolu yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Kendi serverini açsan bile öyle dolanıp duracak derecede sistem ayarlarını yapmak çok kasınç. Bir ultimadaki gibi değil yani çok daha karmaşık yapmışlar. Ben biraz baktımda GM olmama rağmen bişi yapamıyordum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 wow map viewer indirdim, bırak ortamı ağız tadıyla görmeyi, yolumu bile bulamıyorum AQ da.. mob lar da yok o ayrı hikaye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar