Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seat leon

Dela

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bmw 6 serisine benzetirsen baya bi çakmanın çakması şeklinde tanımlamak gerekir ;)

6 serisinin böyle önden hafif gözleri aşağı indirmişte akıllı olun lan der gibi bir bakışı vardır, bitirir. ama leon güzel araba bence hatta sınıfında bana göre dışardan bakıldığında en çekici duranı. o sınıfla çok ilgilenmediğim için konforunu ıvırını zıvırı bilemiyorum, ama ilk bakışta gayet iyi bence.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

hocam benım var ıste bır tane astram ve de seklınden cok memnunum bende ılk baslarda cok arada kalmıstım ulan leon mu alsam dıye ancak bıkac sey benı caydırmıstı..mesela benım showroom da gordugum aracta yedek lastıgı bagajın uzerıne koymuslar dosemeyıde onun ustune laneten atmıslardı bunun sebebı ıse yedek lastıgın orjınalde olmamasıymıs falan fılan artık oole mı bılmıyorum ıc dızayna gelınce vw grubunun tıtızlıgınden bıraz uzak gıbı yanı evet onların kalıtesınde o ayarda ama ne bılım bıraz farklı duruyo bır golften olsun a3 ten olsun..benım tek esseklıgım 20 turbo veya 19 dti almamıs olmamdır bence ama onlarda vergısı otv mtv fılan bayar dıye vazgectım..bu arada cafeın fılmlerımı de sana gostermek ıstedım..:D

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 12:14 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mm ya bu GTC leri bilhassa siyah olanlarını çok beğeniyorum ben. Benim arabayla kafa kafaya takas olabiliyor ama bilmemki kilometrede 16 YKR yakan araba satılıp bu alınır mı ki?

Birde hakikaten 1.9 CDTI almadığına pişman olmalısın çook güzel gidiyor onlar :D

Birde yan cam fitillerini Elegancelardaki fitillerle değiştirebilirsin hoş olur iyi gider

[ Mesaj 05 Nisan 2007, Perşembe - 12:56 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abi onu sordum bende onun ıcın adamlar komple camı deıstırmeyı teklıf edınce vazgectım ayrıca da sey hımm bu aracın cıtaları farklı normal astra da kapı boyu fılan da farklı da zaten ama belkı bıraz zaman gecınce uretmıslerdır dıye dusunuyorum ben aldıktan 4 gun sonra sordum camı deıstırmeyı teklıf ettıler nasıl bır sacmalıktır annamadım ama bakıcam bır ara maddı durumu bıraz duzeltmem lazım ben bu araca yaklasık 20000 ytl harcadım..:(:( gıdıp dızelını alsaydım bu fark anca ederdı ama o zaman hıcbı ıstedıgımı yapamazdım teyp jant disk lastik koltuk kılıfı cam fılmı boya koruma kaput fılmı falan gıbı..:):)
Mesaj tarihi:
ayrıca km de 16 ykr yakan aracla deıstırmenı tavsıye etmem hem eger takas edecegın benımkınden se yanı 2006 ıse hıc dusunme bıle ama belkı 0 olan 2007 den bahsedıyosan beygırı fılan daha yuksek belkı derım ama ekonomı olarak kesınlıkle hayır deıstırme..:):)
Mesaj tarihi:
Ya bu arabayı biliyorum zaten bende bunu gördükten sonra iyice mest oldum :) Bi kere de bebekte gördüm bu arabayı.

O foruma bende takılıyorum beraquel nickim. Cam fitilleri için orjinal değil ama CMS Shopta fln satılan krom çıtalar var. Bilmeyen anlamaz 2 metreden sonra orjinal gibi görünüyor zaten. Bahçelievlerde oturuyorum ben burada N plakalı bi GTC var siyah apaçi gibi dolanır durur onun camlarda var bu fitillerden gayet iyi görünüyor.

Ayrıca konuyu böyle ele geçiririz nihihih
Mesaj tarihi:
hımm bu gtc 79 un orjınal opc tamponları nı(yanı aynısını ıste) buldum ben hepsı total de 2800 ytl ye gelıyor ama okadar cok ıvır zıvır varkı..yanı sadece on arka tampon deıl bıde bu son susturucu olayı yuzunden vargectım ben arabamda supersprınt kullanıyorum egzozu ortaya almak ıcın 700 liraya mal olan egzozumu ya ıptal etmem ya da kesıp bıcmem gerekıyodu paramda var dı 3000 lıra gıbı ama kıyamadım ve de okadar ugrastan korktum cunku cok sıkıldım ben uzerıne gıdıp ozendıkce bıtarafına bıse oluyor gecen gun evın onunde dururken kenbas sıstemı cokmus bunun dedıler arac kendılıgınden alrm calıp farları sondurup yakmaya fılan basladı bındım calıstırdım gostergeler fılan calısmıyo sacmalamaya basladı araba
cekıcı ıle goturduk aracla ırtıbat kuramıyoruz fılan falan dedıler tam 25 gun arac yattı problem gostergelerde ımıs ve almanyadan sıparıs ettıler falan fılan malıyetı 1400 ytl..garantıye yıktık ama ya seneye boole bıse olursa?:Dherneyse cok sıkıldım artık bıse yapmııcam yoksa bende cok tavdım bu tamponlara

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 16:50 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bir tanıdığım 550 liraya aldı OPC ön tamponunu 5 kapılı Astraya taktı gayette hoş oldu :)

Kullanılmamış olarak paket fiyatı iyiymiş ama jantlarda dahilmi buna? OPC yi OPC yapan biyerde de jantları çünkü :)

Sanırım CIM arızasından bahsediyorsun, benimde kornam çalmıyor 3 kere tekrarladı 1 aydır parça bekliyordum neyse gelmiş bugünde hastayım diye ben gitmedim. Garantimde mayıs sonunda bitiyor dediğin gibi seneye yaparsa ne yapacağız bilmiyorum. Gerçi ekstra garanti çıkartmış opel 1 yıllığı 500 2 yıllığı 800 civarı bişeye denk geliyor sanırım ama ben o kadar para veremem hiç kusura bakmasın :) Millet 200 liraya uzatıyor garantisini toyota da falan

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 19:56 tarihinde, Vodan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

O birisinden aldı ama kullanılmamıştı bildiğim kadarıyla. Rengi de tutuyordu şansına alıp taktı. İşin güzeli ızgarayla birlikte geliyor

Mesaj tarihi:
gerci ben zaten izgarayi degistirdim orjinali durmuyo. su tesisati bi bitiriyim ilk is opc on tampon :)

ps: matrix 5 cok yakisiyo bizim arabalara harbiden ya.

edik: typo

[ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 20:54 tarihinde, Pasha tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi gün şükrüsaracaoglu altındaki seat a gidip alıcı gozuyle bi baktım leon lara güzel araba fiyatıda iyi
tabi ordaki lean fr da kaldı aklım cok güzel aletti
Mesaj tarihi:
hoşgeldin diablo :D

fr'larda kaldiysa aklin, cupralarina hic bakma hele 240 bglik versiyonlari da geldi gelecek, cok fenalar =/
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gecen gun sunuma yetismek icin hos olmayan hareketler yapmak zorunda kaldim yolda, risk almadan da olsa normal gidiyodum hiz limitinin biraz ustunde.

sonra yan yolda bizim okuldan bi kac kisinin oldugu, baya da kaza olan yan yolda sollamaya ciktigimda hizlanan bi denyo yuzunden karsidan da gelen araba oldugu icin limitleri denemek zorunda kaldim. virajli yolda 140la giderken sollama bittiginde frene bastigimda hafif savruldu araba fakat hemen toparladi.

ondan sonra onume atlayan bi denyo yuzunden de frenleri test ettim, zeminde asfalttan cok toz toprak olmasina ragmen tepkisi cok iyiydi, adama patlatmadim. bu frenleme 60 km civarinda olmasina ragmen adam burnunu 30-40 cm onume cikardi nerdeyse yanindaki arabayi gormeden, mukemmelmis frenleri de.

burdan yeni arac alacak olanlara sesleniyorum, guvenlik sistemlerine de performans ve konfor kadar dikkat ediniz.
Mesaj tarihi:
Ya mesela Meganelarında frenleri bastınmı duruyor ama çok hissiz. Dozlaması iyi değil. Benim arabadan inip Megane da hafif fren yapmaya kalkınca kafanı cama vuracak gibi oluyosun. biraz abartarak söylüyorum tabiki.

Ben de Astra'nın frenlerinden çok memnunum. Leon da alman usulüdür muhtemelen dozlaması iyidir.
  • Yeni Oluştur...