Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Uyku saatleri dolanmakta Ankaranın yalnız kaldırımlarının Kesiştiği apartman dairesinde Çalıyor kapımı yine Aynı tonda ve sürerli İddali ve öfkeli Kapı tokmağı ile Kendiliğinden davet Susuyor öylece kuruluyor Başucuma bir karabasan misali Bunaltıyor ve tatlı tatlı gülümsüyor Bir yüz gibi Uyuşturuyor düşüncelerimi Ve çağırıyor yine o diyara Arkamda sadece boş oda Bense rüyalar dıyarında...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 lan laaan duygularımı anlatmaa :) hakketen çok sevdim şiirini 3-4 gün önce kız arkadaştan ayrıldım aynen bööle hissediyordum tabi ilk 2-3 saat :) neyse tebrik ettim burdan[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bireysel görüştür eleştiri niteliği taşımaz diyerek başlıyorum. ilk kıtada yer verdiğin:''Ankaranın yalnız kaldırımlarının Kesiştiği apartman dairesi'' zincirleme isim tamlamasıı sanki anlatımı boğmuş biraz. ama son kıtada toparlamış.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Uyuşturuyor düşüncelerimi Ve çağırıyor yine o diyara Arkamda sadece boş oda Bense rüyalar dıyarında Su kıta cok hosuma gıttı...[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar