Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben bugün 3X05 e kadar izledim. Bu 3.gün. Biraz ara vermiştim akşam üstü. Devam edicem az sonra. 3x04 Galactica'nın cylon saldırılarına mağruz kalıp, bir anda Pegasus'un çıkışı imba oldu. Adama, buraya kadarmış dediği anda ağlayacak gibi oldum. "It's been a honour" dediği sahnede göz yaşlarımı tutamayacaktım. Eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Allah kahretsin tüm hayatım karardı. Sokayım ya :( Ekşisözlükte yanlışlıkla bir spoiler okudum. OF ULAN OF! Saul Tigh yazdım bakalım ne demişler karakteri hakkında diye. Kendisi favori adamımdır. Mesaj aynen şöyle. "biraz laf kalabalığı yapmam lazım, ki spolier kısmı lak die belli olmasın. uyaran arkadaşlara teşekkür eder ve özür dilerim. cylon" Bir şey yok sandım ama son şey bitirdi beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sallamış adam yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sen rahat ol Alcadras, o iş öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 @biohazard homeworld 2 yi oynayabilirsin cok gaza geldiğimde ben onu acıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 beyond the redline oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Alcadras said: Allah kahretsin tüm hayatım karardı. Sokayım ya :( Ekşisözlükte yanlışlıkla bir spoiler okudum. OF ULAN OF! Saul Tigh yazdım bakalım ne demişler karakteri hakkında diye. Kendisi favori adamımdır. Mesaj aynen şöyle. "biraz laf kalabalığı yapmam lazım, ki spolier kısmı lak die belli olmasın. uyaran arkadaşlara teşekkür eder ve özür dilerim. cylon" Bir şey yok sandım ama son şey bitirdi beni. :(ahaha yok rahat ol iyi sallamis adam ama tigh ile ilgili onemli spoilerlar var okumaya devam etme yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 3x07 Şu ana kadar hiç bu kadar sinirlenmemiştim. Biyolojik silahla fıstık gibi şansları vardı cylonların kökünü silmek için. Helo hala yok soykırım olur, ayıp olur bikbik ötüyor. Allah islah etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 herif bildigin dogruyu soylemiste... bakma bu adamlarin teselli dolu mesajlarina. Sana da ders olsun alcadraz, sozluk'e guven olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Oh my jesus fucking christ! az önce bitirdim 3.sezon finalini. spoiler arkada çalan müzik, ve 4'lünün ayrı ayrı geminin karmaşası içinde yürüyüp odaya girmeleri. süperdi süper. hiç tutturamadım görünce şaşırdım çok. sam'den hiç şüphelenmemiştim. sadece başkanın avukatını gözüm tutmamıştı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Razor'u da izledim. 4 gün önce başladığım BSG serüvenini şu anlık noktaladım. Epey hızlı oldu sanırım. :) 4.sezon bölümleri elime geçer geçmez başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Başıma ne geliyorsa spoiler okumaktan geliyor. Bizdeki de peygamber sabrı değil ya. Spoiler yazısına tıkladım, 3 sezonu bitirdim nasılsa diye. İnsan bölümünü yazar. Açar açmaz direk şu yazı çıktı karşıma. 4.sezona ait bir spoiler Cally'e yazık oldu. Ben böyle iradenin. Kendimi kontrol edemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 http://www.bsgarcade.com/ direct2drive.com'dan satin aldim, indiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Yorumlarını bekliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Online oyun mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 guzel gibi, fazla bi olayi yok iste cylon vur et bilmemne :P multiplayeri var ama bakmadim ona, zevkli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Sevmedim. Beceremedim de pek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bilmiyorum önceki sayfalarda yazıldı mı ama, dizi bittikten sonra yeni bir dizi başlayacakmış Caprica diye. Cylon savaşından 50 yıl öncesini, cylonların nasıl yapıldığına dair bir dizi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İyi olur hakkaten. Daha bsg yi sindiremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Alcadras said: Bilmiyorum önceki sayfalarda yazıldı mı ama, dizi bittikten sonra yeni bir dizi başlayacakmış Caprica diye. Cylon savaşından 50 yıl öncesini, cylonların nasıl yapıldığına dair bir dizi olacakmış. Anam anam. Tamam yapay zeka masteri yapmak şart oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 güzel bi haber o halde biran önce yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Oyuncu kadrosu falan yavaş yavaş belli olmuş zaten. Burada değinilmiş. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bsg bitmemeliydi ii oldu sevindm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 4x03 Şimdi, bu cylonların kontrol mekanizması var. Peki madem öyle, bu 4'lü yıllardan beri bu gemide, hiç mi yamukları olmaz? Neden beklerler bu zamana kadar? Şimdi bu Tory denilen kadın da hatırlamıyordur Cally'i kendinin öldürdüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Eheh, geç geliyorum ben epey. Ama bitirdim bugün 4.sezonu da. 4x10 Dünyaya giden yolu son 5'linin bildiğini biliyoruz. Peki nasıl biliyorlar? Ve nasıl götürdüler dünyaya? Koordinat verip sıçradılar mı yani? Oraya değinilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar