Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Spora mı eğitime mi açsam diye düşündüm ama karar veremedim iki tarafada tam uymuyor bence neyse yetkililer bir durum olursa taşırlar Şimdi 3 hafta sonra bu yarışma başlayacak şu üniversitelerde okçuluk var bildiğim kadarıyla; Hacettepe Boğaziçi Ege Odtü İstanbul İtü Eskişehir Anadolu Mersin Akdeniz Gazi Uludağ Ankara Atatürk Erzurum Niğde Selçuk Bu üniversitelerde okuyan arkadaşlardan okçuluğa üye olanlar var mı?Benden listesini yapmam istendi de:)Listede eksik varsa bildirirseniz sevinirim Birde(tabi bunları okçulukta olan arkadaşlardan istiyorum yani ellerin altında varsa) buraya bu topluluğa yada spor grubuna ulaşabileceğim iletişim adresleri lazım Şimdiden sağolun bu sırada bende arıyorum üni sayfalarında ama çoğunluğunun varlığı bile meçhul sadece turnuvalarda geçiyor adları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Sabanci'da okculuk klubu yok, o yuzden harcaniyorum boyle, tatil koylerinde anca. [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 lan 2 ok atmışın artistlik yapıyon. ben itüde okçuluk kulübündeydim lisansım falan vardı da yalan oldu şimdi avusturyadayım zaten. yoksa vururdum gözünden. sina var boğaziçinde onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 of of okçuluk dendi yine hep gitmek istedim gidemedim bilkentte de yoktu ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 itü için pm atıyorum iletişim kuracağın arkadaşa, buraya yazmadım çünkü benim arkadaşım sapıklık falan yapılır şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 vaay hatun yani, ben de vururum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 oha 0_o... bogazicinde sina var dedigi Ardeth, gorurse konuyu atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Görsünde atlasın o zaman:) Bu listedekilerden başka okul hala bulamadım sinir oldum gerçi 2005te ki yarışmaya 7 üni katılmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 neden lazım bunun listesi hocam ayıptır sorması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 @penth legolas beyazdan da vurmazdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Ya bizim okçuluk grubunun lideri istedi bilmiyorum artık suikast mi düzenliycek napcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 legolas 95 metreden alnının ortasını vurur, bide okun havada sağa sola sapmasını da hesaplayarak hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Penth sabancıda okçuluk yapan tek kişi var takımı o oluşturuyor hatta geçen sene antalyadaki yarışmaya katılmıştı. Penth sol omzun biraz yukarda gibi sanki, bir de başını öne eğmişin dik durman lazım daha d: hehe... [ Mesaj 01 Nisan 2007, Pazar - 16:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 seneye beni de yaz bodrock.umarım anadolunun takımında olurum o ayrı.lakin compoundcuyum ben..oy ne özledim böa malzemelerimii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar