JsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 arklar cts günü saat 17 sularında akmerkezde olucam bi arkımla brbr ve gerçekten güzel bi yemek yememiz lazım. yani hem yemeğin güzel olması lazım hem kalite hemde etkiliyeci biryer olması lazım. ayrıca rezervazyonsuz olursa güzel olur:) içki kullanmıyoruz ikimizdeancak mekanda içki olması prob diil. soru no 2, papermoon rez siz alır mı, dielimki aldı oradan kaça çıkarız biz? hesabı ben ödicem:) dediim gbi içki içmicez. çok acilen yardımınıza ihtiacım var, bilenler bi el atsınlar lütfen. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.. edit:bu arada papermoon içn kıyafet derdi olur mu? ben genelde spor giyinirim ama kötü diil, spor:) ceket giymem pek, sevemedim bitürlü.. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 01:30 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ]
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Akşam yemekleri için rezervasyon şart ama saat 5 için rez gerekceğini sanmiyorum.Valla şart mı bilmiyorum içerdeki herkes gayet şıktı.Menüde fiyatlar yazmadiği için kesin 1 şey diyemiycem ama pizzalar 40 YTL civarı falandır. Gerisini sen düşün =) Home Store a gidin hem şık hemde fiyatlar Papermoon a göre çook daha uygun.
Syn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Chocolate vardı kapandı.papermoon eğer manken,ünlü playboy vs. değilsen rezsiz almaz kasma.Şöyle söyleyeyim 2 kişiyseniz sen yanına 150 kağıt al tam bilmiyorum zira chocolateta en az 80 ödemeden kalkılmıodu
KoLDaR Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Burger king var üst katta gayet doyurucu :) dersen ben uzun süre takılıcam bi etilere göz at olmadı mezzaluna var Hillside'da papermoon yapıcam dersende cüzdanın kabarık olsun ama çıktıktan sonra ardından pişmanlıklar gelebilir :)
Spidee Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Geç kalmışsın abi biraz, olayın aciliyeti 3 hafta kadar önceymiş. Hala bulamadıysa bir yer, ölmüştür zaten açlıktan.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 spidee allah razı olsun abi kopardın gece gece
Öne çıkan mesajlar