Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Önce Philips marka dvd lerimde daha sonra da yeni aldığım maxell ler de çıktı bu sorun.Maximum 16x ile yazabiliyordum daha önce ama artık sadece max 8x ile yazabiliyorum.Nedendir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 aldığın dvd ler 8x olmasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 öeh =) değil tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 firmware ini upgrade ettim + nero yu silip tekrar yükledim bu sefer de max 12x görüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 eski bir sürüm nero yükledim şimdi de philips i 16,2x görüyor maxell hala 12x de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 yok olurmu olur ben 20x dvd wr aldım nie 20 x yazmıo die bakınıodum. dvd ler max 16 x :) dedim hani öle bişi olabilirmi die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 firmware böyle birşey işte her markaya farklı davranıyorlar. iyice takip edip aldıgın medyalara en uyumlu firmware i yüklersen senin için daha iyi olacaktır. yoksa dedigin gibi birisine 16* yazarken diğeri 12* olabilir ve hatta bazılarını hiç görmeyecektir dvd yazıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 philips dvd yazıcım var. boş cd ve dvdleri philips marka alıyorum. hem fiyatı diğerlerine göre çok uygun (25dvd 16ytl falan) hem de kalitesi güzel. (en azından bugüne kadar bir sorun çıkartmadı) ayrıca max hızda yazabiliyorum. belki aldığın cd veya dvdlerle ilgili olabilir. tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar