Head Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 İçimdeki his , bedenimi parçalar gibiydi.. Artık kabuğu kırıyordum.. Ve nefes almaya başlamıştım.. Her şeyin içinden çıkıp yüzeye varmaya çalışıyordum.. Yüzey , pek beklediğim gibi değildi aslında. Her şey bana yabancıydı.. Yüzler ciddi ve somurtkandı. Ve hayatım.. Her zamanki gibi siyah.. Ve beyaz.. Zaten parçalanmış yaşamımda kendimi toplamaya çalışırken kaybettim kendimi.. Tam bitirdim derken tekrar geçmiş vurdu yüzüme.. Evet , kabuğu kırıp dışarı çıkmıştım. Fakat nefes almayı bilmiyordum.. Birisi veya birileri yardım etmeliydi. Elimi uzattım , yardım istedim. Sesim çıkmıyor , elim uzanmıyordu. Giden birisi vardı. Arkasından sürekli seslendiğim.. Belki tanıdık bir yüz.. Evet çok tanıdık.. Bir zamanlar aynı ruhu paylaşmıştık. "Dur!" diye bağırdım. Durmadı , duymadı. "Sana diyecek bir sözüm daha var." dedim. Yine duymadı.. Ben tam umudumu yitirmişken bir ses ile irkildim. "Bittiği için üzgünüm." Neyin bitişi için üzgünsün? Benim mi? Umutlarımın mı? Hayatımın mı? İçimdeki sevginin mi? İçiNdeki sevginin mi? Tekrarlanıyor her şey.. En baştan.. DUR! Beni mahvediyorsun.. Yeter artık.. Kendimi toplamaya çalışıyorum. Duygularım izin vermiyor.. Gözyaşların sonu yok gibi.. Gözlerim ağrıyor.. Hala umut ediyorum , deniyorum , istiyorum.. Evet bazen HEPSİNİ elde edebiliyorum. Fakat. Bir ilüzyon oluyor hepsi birden.. Yine kendimi kandırıyorum. Çıkış yok bu labirentten.. Umutsuzda çıkış arıyorum. Her gün , her dakika , her saat , her dakika , her saniye , her AN. Beni tutup kurtaracak bir el. Nefes alıyorum , evet.. Aldığım hava beni boğuyor bu sefer.. Beni öldürüyorsun.. DUR![hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Güzel tebriks[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 kesin deli şaka bir yana ilginç[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 fazla bakmıolar sanırım buralara[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Çok başarılı Bora ya. Yazdıklarını bilirken daha da başarılı geliyor.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tebrikler head..bence çok hoş yazmışsın ama kimsenin bakmadığı da doğru ben de geç bakabildim ztn giremiyordum.[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 düz yazı olarak başarılı sayılabilir.fakat şiir değil.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Fikir muthis ,anlatim da ise calismaya gereksinimin var, Sonucta dahada anlasilir kilabilirsin belliki bu siiri. Bunu daha detayli bir duz yazi olarak yaz,kesin ragbet gorur, Onun disinda iyi bir is cikarmissin. Ellerine saglik[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: The_Guardian, 12 September 2003 19:48 tarihinde demiş ki: Bunu daha detayli bir duz yazi olarak yaz,kesin ragbet gorur, Onun disinda iyi bir is cikarmissin. Ellerine saglik[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club +1[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 cok hos gercekten[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar