toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Stad: Ali Sami Yen Saat: 20:00 Hakem: Barış Şimşek Hava: Soğuk :( BJK derbisi öncesinde çok önemli bir maç. Sami Yen'de puan kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Song'un yokluğunda Tolga umarım zar zor uzattığım saçlarımı yoldurmaz bana. Cimbom'a başarılar diliyorum ve Mecidiyeköy'e kaçıyoruum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 berabere biter gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçiyor :P dk 47 0-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 dk 53 Yusuf Şimşek attı. GS 0 - 1 Denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 gs bitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 dk 83 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 gs her an gol atmak isteyebilir [ Mesaj 23 February 2007, Friday - 21:38 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 1-1 bitti. GS hanesine 1 puan daha yazdırdı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 :D bizim takım yalan ya, gerets gitsin artık, aynı oyuncular oynayamıyo taze taktikler lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Finrod bildi :) toggie de saclarını yolmustur heralde :) sahsen ben kafayı yedim :( gs puan kaybetti darisi diğer büyük takımların başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 puan farkı 13 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 şom ağızım saolsun :P bu hafta da bi sakatlık yaşamadan galip gelirsek epey bir rahatlayacaz ama elenmenın moral bozuklugu ıle kazanamamaktan korkuyorum acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 valla dün yılmaz vural'ı gördüm ben sahilde yürüyordu kurmaylarıyla =P güle oynaya. Antalya rahat yener feneri gibime geliyo.Fenerli olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yılmaz vural ne yapcağı belli olmaz :) kadıkoydeki maç hayla gözlerimin önünde :) fener puan kaybetsin diye değil de antalya ve vural ın ligde kalması için antalya nın yenmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 devre arasinda birer tokat ceker yilmaz baba futbolculara, kendilerine gelir yenerler. yada belki mactan once tokatlar garantiye almak icin ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 valla soğuktan titremekten dogru düzgün maç izleyemedim, zaten son haftalarda olduğu gibi yine sıkılıp arkadaşlarla makara yapmaya başladık. futbol rezalet, galibiyeti isteyen hiç kimse kalmamış takımda. gerets'in aslında kalmasını istiyorum ama böyle giderse zor kalır. şampiyonluk bana göre artık imkansız, hedefin türkiye kupası olması gerek. ayrıca sezon sonu orhan, cihan, hakan, tolga, hasan şaş, ayhan, inamoto, okan gibi futbolcuların artık defolup gitmesi, yerlerine de aydın yılmaz, oguz sabankay, uğur uçar, ferhat öztorun gibi faydalı gençlerin monte edilmesi şart. bunların yanına iki tane de yıldız olmayan ama çalışan yıpratıcı bir ön libero ve alex tipinde tehlikeli orta kesebilecek, frikiklerde kaleyi görebilecek yabancı transferler gerek. antalya maçını fener alır, belki zorlanır ama yine de alır. almasa da problem değil zaten kalan tüm maçlarımızı kazansak bile ki bu futbolla çok zor bence yine de şampiyonluk gelmez. haftaya inönü'ye gidecez, arkamızı döner boğazı seyreder sigaramızı içeriz herelde orda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 arkamizi doner derken euhe, bekleriz inonuye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 fesatlık yapma dela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 saçmalıo galatasaray günden güne,iiden iiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 uyuyakalıp maçı kaçırdığıma dua ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar