Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Galatasaray - Denizlispor

toggie

Öne çıkan mesajlar

Stad: Ali Sami Yen
Saat: 20:00
Hakem: Barış Şimşek
Hava: Soğuk :(

BJK derbisi öncesinde çok önemli bir maç. Sami Yen'de puan kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Song'un yokluğunda Tolga umarım zar zor uzattığım saçlarımı yoldurmaz bana.
Cimbom'a başarılar diliyorum ve Mecidiyeköy'e kaçıyoruum..
Sosyal ağlarda paylaş

valla soğuktan titremekten dogru düzgün maç izleyemedim, zaten son haftalarda olduğu gibi yine sıkılıp arkadaşlarla makara yapmaya başladık.

futbol rezalet, galibiyeti isteyen hiç kimse kalmamış takımda. gerets'in aslında kalmasını istiyorum ama böyle giderse zor kalır. şampiyonluk bana göre artık imkansız, hedefin türkiye kupası olması gerek.

ayrıca sezon sonu orhan, cihan, hakan, tolga, hasan şaş, ayhan, inamoto, okan gibi futbolcuların artık defolup gitmesi, yerlerine de aydın yılmaz, oguz sabankay, uğur uçar, ferhat öztorun gibi faydalı gençlerin monte edilmesi şart. bunların yanına iki tane de yıldız olmayan ama çalışan yıpratıcı bir ön libero ve alex tipinde tehlikeli orta kesebilecek, frikiklerde kaleyi görebilecek yabancı transferler gerek.

antalya maçını fener alır, belki zorlanır ama yine de alır. almasa da problem değil zaten kalan tüm maçlarımızı kazansak bile ki bu futbolla çok zor bence yine de şampiyonluk gelmez.

haftaya inönü'ye gidecez, arkamızı döner boğazı seyreder sigaramızı içeriz herelde orda da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...