Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 printerıda soktum dioda nerde göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 cok basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: o deilde fanı neresine koyuyo bu adam onu anlamadım o işlemci ram hd ısınmıyo mu alttan üflemek gerekiyo mu sayfanın altında buna da bir cevap yazılmış. tek sorunun router ve hdd'nin ısınması olduğu, bunun da sorun yaratmadığından bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 da kalıcı olcağına inandığın bir yerde yapmak lazım. tut ki taşındın ya da geçici olarak yer değiştirdin nolcek?. Bir de bunun toz moz derdi olmaz mı diyeceğim ama kasa içinde de pek korunmuyor zaten, temizlemesi daha kolay olur hatta hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 mdf pegboard'muş adı o delikli pertinaksa benzeyen şeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Vallahi de bende var bu billahi de! Gerçi şu aralar İzmir'e taşınma arifesinde olduğum için sistem eski haline geldi ama olsun. Bir Türk de başarmıştı bunu! Ehuehue =)) Suntalam kullanmıştım ben. Forumda bahsi geçtiği gibi, gerekli yerlerde delikler açmıştım. Ancak "du ben de yapayım" diyenlere bir iki tavsiye: - Masa altı yerine masa arkasına yerleştirin. (Pek çok kişinin dediği gibi, dizler çarpıyor.. Bir de, suntalam vs ekleyince masanın yüksekliği zaten azalıyor.. - HDD'ler, ekran kartının fanı falan ister istemez titreşim yapıyor. Vibratör gibi bir masası olsun istemeyenler, suntalam ile masa arasına sünger yerleştirsin. =) - Soğutma problemi yok. Çünkü zaten her bir parçanın etrafı açık. - Montaj işleminde sadece işlemcide biraz problem çıkıyor. (P4'lerden itibaren fanlarla birlikte işlemciler iyice boylandı ya ondan) Ben işlemci ve fanını, kendi masamın çekmecesi olmayan şu mağara gibi oyuklarından birine koymuştum. Fan da arkadaki normalde bilgisayarın kablolarının geçeceği yerden havayı üflüyo. Başarılar! Taşınma işi bitince geri kurucam sistemi. O zaman mutlaka foto eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 aktiftablet said: Güzel de o delikli tahtanın adın ne, ne diye istiycez, nerden alıcaz? said: 3. What desk is that? It's a "Jerker Desk" from Ikea. It costs $119 CDN excluding the drawers. The drawers cost another $49 but I don't see it on the Ikea website so perhaps they are no longer available diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 çok iyiymiş ama bana gereksiz gibi geldi. taş yerinde ağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 aslında ilginç olabilir :) denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Hayal kurmuyorsam vakti zamanında masanın içine monte edilmiş sistem -sistemden öte mobilya- tasarımları görmüştüm. Klasik masa şeklinde ama içinde bilgisayar var falan filan. Bu da öyle bişi işte, pek hoş ama değmez gibi ya. Al bi laptop, ekstra şeyler için de kablosuz teknolojiye aban olma mı?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 OHAA :o süper bişimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar