ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Bir süredir yurtdışındaki müzik festivallerini falan araştırıyorum, şu an için gördüğüm en güzel line-up a sahip festival oldu kendisi. Daha birçok festival line-up açıklayacak ama şu tarihte açıklananları düşünecek olunca heyecanlanmamak elde değil. - DRAGONFORCE » - HEAVEN & HELL » - ILL NINO » - IRON MAIDEN » - MACHINE HEAD » - MOTÖRHEAD » - BLACK LABEL SOCIETY » - DELAIN » - DEVILDRIVER » - DREAM THEATER » - KORN » - LIFE OF AGONY » - OZZY OSBOURNE » - TYPE O NEGATIVE » Festival Hollanda'da gerçekliyor bu arada, haftasonu bilet fiyatları da 120 euro. Peki neden yazdım bunları ben. Şu an için ufak bir ihtimal olarak dursa da, yaz ayları içinde birkaç günlüğüne falan yurtdışına çıkıp bir festivale gitmeyi istiyorum. Maddiyatını ayarlaması biraz problem, ama çözülebilecek bir şey. Öte yandan tek başıma böyle bir şey yapmadığım için daha önce hiç, tereddütlerim de bulunmakta. Buralardan festivale gitmeyi düşünebilecek olan insanlar var mı bilmek isterim bi. Tavsiyeleri olanları da duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Maiden , Dragonforce ve Motörkafa için giderim valla. Çok sağlama benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 yok artık LeBron James ya. arda, ne zaman bu fest tam tarih olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 16-17 haziranda, haftasonu biletleri de 120 euro. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 10:40 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 said: yok artık LeBron James ya Katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 oHAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Wacken'a buyrun, Sly'da kicini kaldirabilirse ordayiz birlikte bu sene 1349 All That Remains Amorphis Die Apokalyptischen Reiter Belphegor Benedictum Black Dahlia Murder Black Majesty Blind Guardian Bullet FM Valentine Cannibal Corpse ChthoniC Communic Destruction Dimmu Borgir Dir En Grey Disillusion Enslaved Falconer Grave Digger Haggard Heaven Shall Burn Iced Earth Immortal In Flames J.B.O. Kampfar Lacuna Coil Letzte Instanz Lordi Mendeed Moonsorrow Moonspell Municipal Waste Napalm Death Narziss Neaera Norther Rage Sacred Reich Samael Saxon Schandmaul Sodom Sonic Syndicate Stormwarrior Stratovarius Swallow The Sun Therion TYR Unheilig Vader Vision Bleak Volbeat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 biletler 110€ 1-3 haziran 2007'de.. [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 07:29 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 La orada travis ne ariyo be cok komik durmus o kadar grubun arasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Travis'in yanında bir sürü benzer Indie grubu var, Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, The Hives, güzel durmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Wacken'a gidecek adam arıyordum zaten... Hellhound da gidiyormuş iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Travis demişsiniz de, Slayer ne yapıyor orada yahu :) Ben Griswold ayrıca, logout falan olmaya üşendim imdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 slayer dop olmuş lol. rock am ring line up ı bugün falan açıklandı sanırım, bakıyordum bir süredir gelmemişti. Fazla indie olmuş, çok istediğim gruplardan çok azı var, sevmedim pek açıkçası. Wacken? Bilmiyorum, fields of rock pek bir güzel geliyor şu anda bana. Açıklanıyor yavaş yavaş bütün festivaller, göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar