MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Yahu bu durum nedir. Ne zamandan beri kapalı olan paticik açıldı ve hala eski msg ler duruo. Msg lara bir an bakip gülümsedim :) birçok şey değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 :) ya evet böyleyken böyle olduda açılmış bi sürü topic var bi daha yazmayalım buraya gel sen onları oku ordan devam edelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 noobluğunmu aklına geldide gülümsedin xD kral olmuşsun bide *_* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Özlemişim nan :D nerden geldiyse aklıma bi deniyim dedim; sonuç:D geri gelmiş site:D:D mutlu oldum yeminlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 herkeş mutlu olmuş patiyle amanin ne güsel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Yeni pati herkez'e hayırlı uğurlu olsun :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paticigin Yerini Hiç bi Forum Tutmuyor bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 acildi acilmasınada kendini bilmez bikac kisi bozuyor işte [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 19:12 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 harbi iyi oldu paticik ayri bi güzeldi^^ umarim ayni güzelligiyle devam eder [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 19:42 tarihinde, CursetH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 paticik in yeniden açıldığına çok sevindim hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 obaa paticik yeni geLmis :D yuppi rastgele bi girim dedim girdi valla cok sevndim geri geLdigine valla hemen yayın yapmak lasım milleti toplayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 hayırlı olsun ne diyelim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 eski tadi yok ama -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Beyler ağlıycam.Ne günlerdi.Oyun ne zevkliydi.Direk geçmişten gelen sayfa oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 hasbel kader 02:42 bi link'e tıklamam sonucu aaa kapaliydi derken dumur oldugum forum çok hoş olmuş pek güzel olmu$ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ozlemişim bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Eskisinden populer değil ama paticik KO..Belki daha iyi burnu akan zibidilerle uğraşmayız .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 ko bölümünü ateşe veriyoruz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Yeniden görmek çok keyifli. Keşke oyunda eskisi gibi keyifli olsa idi. Ne eski oyuncular kaldı ne de adalet. Düzelir mi acba ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar