Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Takas için ortaya süreceğim modem Zoom marka modem (internal pci) Tekliflerinizi Ö.m yoluyla ve ya telepatik olarak iletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Satın almayı düşünürsen elimde bi tane kablo modem var. Takas düşünmüyorum, elimdeki modem netmaster diye kablonetin sattığı bir modem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bende de bir adet Webstar marka kablomodem bulunmakta, takas degil ama almak istersen P.M'den görüşelim. [ Mesaj 25 February 2007, Sunday - 15:44 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Elimde Motorola marka netsurf modeli kablo modem var. takas istemez, ve dahi parada istemez. 4 senedir yatıyor zaten modem, bu saatten sonra kablonetle bir işim olacağını ise aklım almıyor. Ethernet kartına bağlaman gereken ağ kablosuna ise uzun zaman önce bir kullanım alanı buldum. Sorun olmaz diyorsan özelden mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 huunun dedigi modemi 6 seneden uzun suredir kullaniyorum, en ufak bi ariza cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 pardon motoral surfboard mus bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Huun a burdan teşekkür ederim =) Sağ olsun modemi yolladı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 zaten bendeki de surfboard modelmis, sabah cıkardım baktim bi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Banada modem lazım :D zegna free mi veriyorsun sende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 bendede aynı modem var bakırkoy tarafına aktif kablo diye bir şirket bakardı . Cem Uzanın şirketi Modem'de tahmin edebileceğiniz gibi dolandırdığı şirketlerden biri olan Motorola surf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ahahah masti, haram mal o haram at onu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar