Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Greasemonkey web sitelerini daha kullanışlı yapan bir firefox eklentisi.Firefox(bilmeyen kalmasın :P)Greasemonkey'i indirinGreasemonkey nasıl kullanılırGreasemonkey scriptleri Benim kullandığım scriptler: Youtube embed: forumlarda vs linklenen youtube videolarını embedded object'e çeviriyor... [spo=Resim] [/spo]Youtube: download video(direct link) Bu benim geliştirdiğim bir script, orjinalini kim yaptı bilmiyorum. Youtube linklerine yapılan bir değişim sayesinde artık videoları indirebiliyorsunuz. [spo=Resim] [/spo]Inline mp3 player(direct link) Youtube embedder gibi bişi; ama bu sefer mp3 dosyaları için. Tembeller olmasa buluşlar da olmazdı... [spo=Resim] [/spo] Sizde de işe yarayan scriptler varsa buraya yazın, herkes faydalansın. [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 13:00 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 13:02 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 http://www.denibol.com/proyectos/travian_beyond/ travian oyunu icin cok kullanisli bişi. bu olmadan oyunun zevki yok hatta. greasemonkeyle hazirlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 deli bi icatmış bu ya ben nasıl göremedim bunu... o mp3 zigası ne yapıo mp3 dosyalarını direk çalıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Çalmıyor ama link verilen mp3leri aynı sayfadan dinleye... bir saniye. Çalmak. Evet, çalıyor :P (Türkçemi yediler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 öldüm ya ^^ peki bu scriptleri yükledikten sonra bi ayarda gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 benim de viki açık olsa viki'de direk ekşi deki gibi git butonu olan bir scriptim vardı. açılınca kullanın anacım. http://userscripts.org/scripts/show/3826 viki'yi dürümcüler yasaklamış, preview koyamıyorum o yüzden. [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 22:07 tarihinde, Queen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 link nie öle oldu [ Mesaj 24 February 2007, Saturday - 21:28 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 scripts yuzunden olsa gerek kopyala yapıştır yapın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 bide o scriptin ayarlarından hangi sitelerde çalışacaınıda ayarlıyoruz dimi yoksa her sitede çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar