Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 pspyi downgrade etmek gerçekten çay koymak kadar basit bir işlem. ha evet ben de yeni aldığımda baya tırsarak yapmıştım ama sonra kaşarlanıyorsunuz merak etmeyin. ilk seferinde memory stick'inizi formatlayıp dikkatli dikkatli downgrade yapın ve iyi öğrenin nasıl yapacağınızı. bir daha ki sefere kesinlikle pat küt basa basa yapacaksınız ve hiç de endişelenmeyin yaparken. çok parası olana umd tabi daha iyi. netten film çek mp4 e çevir, çevirirken senkronize alt yazı entegre et, memory sticke at ve izle işlemi pek zahmetsiz değil açıkcası. ha istediğiniz her filmi izlersiniz dizi mizi bırakmazsınız orası ayrı. oyunlar için de aynı şey geçerli. psp oyununa o kadar para vermem arkadaş, mantıksız bir kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Sprite'ın kapak kampanyasından bir psp kazandım ve dün aldım. Tamamen eşkek(?) şansı da sayılmaz aslında,her gün düzenli 3-4 kod yolluyordum :) Neyse özetle,bende artık bir psp sahibiyim. 4gb'lık bir memory stick aldım üstüne.. Bakalım en kısa zamanda downgrade edicem pspyi. Çok iyi tutoriallarda buldum kendi pspme uygun (ver 2.71,yeni tip main board) İlk denemem olacağından çay demlemek gibi değilde,sanki daha çok çay yetiştirmek gibi olacakmış gibime geliyor :) Merak ettiğim şu,downgrade esnasında bir problem yaşarsam,ve downgrade işlemi başarısız olursa,kendi flashindeki softwarei de haşat etmiş olduğumdan,alet tamamen bitmişmi oluyor? Yoksa tekrar flashlemek mümkünmü? Çünkü brick olarak adlandırıyorlar böyle pspleri (tuğla :P) Tamamen yedek parçamı oluyor yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Neyse pek bir önemi kalmadı sorumun. Bu sabah 2.71 ta-082 boardlu pspmi önce 1.50'ye downgrade edip,sonra 3.40custom firmware yükledim. Aslında çokta kolay bir prosedürmüş ama yinede; "ammmaaaan dikkat,yanlış olursa bitersin,çöpe atarsın vıdı vıdı.. " tarzı şeyleri okudukça insanın içi rahat etmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 brick olan pspleri flash yazarak düzelten yerler var ama başıma gelmedi bilemiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar