CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Kimler var bakalım bu serverde arkadaşlarla oynamak için migrate ettim BLden ama hep beraber başka servera geçebiliriz bakalım neyse benim en sevdigim char burda 70 Druid Myrande elleri gorelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 SWG eclipse rebel guildi olan FrF olarak bu serverdayız. yeni başladık, en yüksek levelimiz 25lerde falan sanırım. Geniş bilgi için SWG bölümüne bakabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bende burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bende burdayım bir 60 human shaman oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Human Shaman... hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 60 pala karakterim var kastim sıkıldım ve bıraktım ;) tbc geldi accaip şeyler oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 hehe o human shaman yalan oldu yanlıs yazmısım dranei :) yeni ırk yaratmısım bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 lvl3 roguem var nicki uche evet zenci sakallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bu serverin alliance tarafında oynayan varmıdır bizden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 70Warrior - Estranged Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 2. Post olarak atmışım bir cevap ama aradan çok sular aktı. Yine tekrar edeyim, SWG'deki FrF guildi olarak, bu serverdayız. Guildimizde swg'den olmayan yeni arkadaşlar da mevcuttur. Şu anda sanırım 15 civarı lvl70 oyuncumuz var. Her akşam da 15-20 arası online üyemiz mevcut. WoW'da pek nadir rastlanan demokratik bir PA yapısındayız. Kendimize özel, lvl ve classtan bağımsız bir üye alım prosedürümüz var. Allience oynuyoruz. Tanışalım deme ihtimali olanlar için: Nick: Zinni (Gnome-Female Warlock) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben horde yim :) ally olsaydım katılırdım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 2 kere yazılmış :S [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:00 tarihinde, S-H tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar