dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Ne mutlu kavuştuk tekrar paticik'e :) Tabii paticik'in yokluğunda böyle bir server kuruldu ve Burning Legion'dan kaçanlar buraya doluştu :) .. Sonradana gelen paralı transferlerle baya bir türk barındırıyor şu an server :) Punkcu / Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 selam zaidral nası gidiyo one vision'da işler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 aa yerli chinase farmer da burdaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 scscicek - ud warlock selamlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Draquin - Orc Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ud warlock reroll lamyı düşünuom öss den sonra sahip çıkar msnz bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kim var kim yok şimdi burda guild arıyorum hatta arıyoruz 2 kişi. Bi t6lı rog, bi de ben resto ya da balance druid şeklinde akıyorum. bende 1855 heal bonus var, tombiş göbeğine hastayız gel boomkin oyna derseniz 1100 fln spell dmg. şöyle hyjal-bt yapan eli yüzü düzgün guild var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 @Aente ben karazhan server ında 1700 heal upla BT'ye girmiştim. Sadece Combat ress var diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ally kimler var GB de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Akerfeldt said: scscicek - ud warlock selamlar ^^ as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Peh! ne gay bi post atmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar