Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 1 yaşında siyamım var çok sağlıklı kilosu falan da çok iyi günde 2-3 saat düzenli dışarı da çıkıyor maşşallah Yalnız göz kenarlarına kadar gelen kahverengi tüyler göz kenarında halka şeklinde olarak şekilde hafiften beyazlamaya başladı. Tecrübe eden bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 kopeklerde goz kenarinda beyazlama ve dokulme sarkoptik uyuz baslangici oluyor. kedilerde de aynimidir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 korkutma zegna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 korkulacak bisi yok dynun, her hayvan yakalanabilior. tedavisi kolay ama uzun suruyor. 2 igne olucak 1 er hafta arayla uyuz olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 bi veterinere yollanayım ben başına bişey gelsin istemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Evet götür veterinere uyuz başlangıcı olabilir.. Ya da bir şeye alerjisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Böyle aşırı belirgin falan değil aslında. uyuzda nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 kaç saat olmuş halen götürmemişsin... Hadi koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Uyuz Olacağını Sanmıyorum... Ama Sen Genede Dediklerimi Bi Cevapla. Kulaklarının Arkasını Çok Kaşıyormu.. Birde Kulağının Arkasına Bakarmısın Böyle Ufak Pırtı Pırtı Elini Sürdüğünde Hissediyormusun.. Uyuz Kedi İçin Bir Problem Teşkil Etmez İnsanada Bulaşmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Yok öyle şeyler. Kaşınması falan da yok. Bu arada hala vetrinere uğrayamadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 ohoo, o zaman ceza olarak yorunge dısına alalım seni. veterinere ugrayıp gelirsin ve faturayı mail atarsın o zaman açarız banı :) hayvanın basına bisi gelince kendi basına gelmiş gibi haraket edersen oda mutlu sende gül gibi geçinirsiniz koş hadi durdugun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 dısarıda duzenlı cıktıgına gore belkı dısarı ıle alakalı bır problemdır yanı onune gecılemeyecek bısey oldugunu sanmıyorum --saygılar yanlız demek ıstedıgım tabı kıde veterınere gorunursek cık ıyı olur ..:D:Dyanlıs anlasılmıyayım da [ Mesaj 27 February 2007, Tuesday - 11:22 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 veteriner bilemedi. durdu durdu "allah allah yav" dedi. püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar