Twisty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 uzun zamandır bir video kamera almak istiyorum şoyle cok pahalı olmayan bişey aklımdada bir kac model var hatta bugun almayı duşunuyorum ama sorunum şu nerden almamı tavsiye edersiniz (istanbulda oturuyorum).Gold Pc i vardı aklımda malum kerdi kartı taksit falan ama arkadaşlarım gold pc hakkında guzel seyler soylemediler :) aklıma takıldı birde sizlere sormak istedim. mini dv bir kamera dusunuyorum oncelikle SONY DCRHC24E http://www.digital-point.co.uk/model.php?ID=2373 veya Canon Mv serisinden uygun fiyatlı bir tane almak istiyorum. 700-800 ytl limitim var kullandıgınız duydugunuz bildiginiz video kameralarıda tavsiye ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Sony tercih et. Aynı makine arkadaşımda vardı. iyi bişey. fakat gold konusunda ben de kötü şeyler söyleyeceğim, biraz daha dolan, olmadı teknosa yolları taşlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 sony nin bir duşuk modelini aldım biraz daha uygundu tek farkları uzakdan kumadası yok benim aldıgım modelin gold dan aldım suan sorunsuz calısıyor simdi sadece bilgisayarıma nasıl baglıyacagım kaldı fly 2000 tv kartım var goruntu geliyor ama ses olayını halledemedim bu konudada yardımcı olursanız sevinirim. usb dv out(e link)(firewress) yada tv kartı yani a/v seklinde baglama seceneklerim var hangisini tavsiye edersiniz maliyetleri ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 yeni konu acmak istemediğim icin uplasam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar