axy_seytan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 yau eski yazılatra ulaşmak istiyorum ama ulaşamıyorum tamamen silindimi yoksa geri dönüşüm kutusu seçeneğimiz hala etkinmi eğer etkinse lütfen en azından biraz nostalji yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Eski konulara ulaşmak için arama yapıyorsun, sonrasında eski konulara ulaşabiliyorsun. Böyle bir şeyi dile getirmek içinde böyle saçma bir başlık açmak yerine buraya yazanlara pm mesajı atmayı yada genel forumdan Paticik.com u ziyaret etmeni tavsiye ediyorum. Hemde şiddetle... Ayrıca nostaljiye herkesin ihtiyacı olmayabilirde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 kaksi ben aradığım hiç bi şeyi doğru düzgün bulamıorum kendi açtığım eski konular bile yok ortada o zaman arama motorunu doğru düzgün yapın siz bi bizde böle saçma başlıklar açmak zorunda kalmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 gerçi pardon sen admin değilmişsin saçmalık olup olmadığında sana soracak diiliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar