nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Az önce Porto'dan Quaresama'nın vuruşu çataldan dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Gooooooollll Victooooor Valdeeeees :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 evet yaw lille e bende cok uzuldum sırf manchester gıbı buyuk takım olmadıkları ıcın hakemden gorduklerı muameleye bakın..bu arada valdes cok guzel yumurtladı eheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 1-2 Liverpoool Messi pası vermedi atamadılar, atamayana attılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 vay be :) mac basında liverpool lu futbolcular nası ümitsizdi barça baya baskın cıkıyodu ama sonra golü atıp cekilince duruldular barçadaki gibi topcularım olcak öyle bir stadım olcak ondan sonra 1 gol atıp da daha defansif oynatıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Roma 0-0 Lyon Barcelona 1-2 Liverpool Porto 1-1 Chelsea Inter 2-2 Valencia Maçlar bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 eto araniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 iyi oldu ronaldenyoyu sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 nasi yaa ilk 20-30 dakkasini izledim sora uyudum sabah açtigimda barça rahat 4 atmiştir die umuyodum çok üstün oynuyolardi :D ama liverpool u tutuyodum sevindim :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 e'too kendi salaklığından oynamıyor. Sakatlıktan yeni çıkmışken hocan seni son beş dakka alkışlatmak, moral vermek için oyuna almak istesin, sen "yok hoca sen beni ne sandın ben son 5 dakka girecek adam mıyım?" de, sonra git sana sayısız asist yapan, şöhretini veren takım arkadaşın ve takımın yıldızı R10'a bok at, sonra ertesi haftaki maça gitmek isteme kadrodan çıkarılmayı talep et, sonra da oynatılmayı bekle. Ooooh ne ala! Severdim e'too yu ama karaktersizlik etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 led tam olarak anlattığım gibi değil olay sanırım. yani öyle olsaydı söylediklerinde etoo nun kadroya girmek gibi bir beklentisi olmazdı herelde. bence bizim bilmediğimiz (ya da belki de benim haberim yok) bazı durumlar var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar