Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Karakter İsmi : Omgicrit Level : 68,5 hemen hemen 70e kadar rested'ı olması lazım. Irk : Orc Server : Bloodfeather Europe Server Item'lar : 7/8 tier 1 + 3/8 tier 2 + Kendi levelima kadar ki aldığım 3-5 tbc mavi item var. tier 3.5'un pantolonu var.Guildim daha önce aq40 yapıyordu horde tarafında ve hatta diğer serverlarda adı bilinip sevilip sayılan bi guild.Şuan Karazhan ve Gruul's Lair yapıyorlar guild de ve serverda baya bi çevrem vardır sevilen bi karakterdim :) Satış nedenim oyundan artık fazla zevk alamıyorum oynamaya pek vaktim olmadığından falan olsa gerek.Okuluma biraz yoğunlaşmam gerekiyo buaralar o yüzden mmo olaylarına biraz ara vermeye karar verdim.Server transferi şuan açık değil sanırsam 1.5 ayı falan var biara başka bi servera gidip gelmiştim ufak bi türk guildi oluşumuna katkıda bulunmak için. iletişim için msn : [email protected] not: takas sormayın çünkü yukarda da belirttiğim gibi niyetim oyunu bırakmak en azından ara vermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar