Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 acoustica audio mp3 mixer mikrofonlu kulaklık can sıkıntısı: http://rapidshare.com/files/17123630/Anathema_ft._Vassel_-_Flying.mp3.html http://rapidshare.com/files/17280722/Anathema_ft._Vassel_-_Alternative_4.mp3.html eleştiriler önemlidir , amatörce yapılmış üzerinde kasılmamıştır flyingde tek ek vokal , alt.4'da 2 ek vokal vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ya ok de vincentin vokali olmasa nasıl olur diyede düşünmeden edemiyo insan özellikle bazı yerlerde direk ekarte etmiş seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 e heralde edecek :D dedıgım gibi ben vincent'a rakibim diye yapmadım , ayrıca normal vokalde değil , vincent'ın sesinin back'i olacak şekilde uygun gıdebılecek bi tonda soylemeye calıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 anathema'nın son albümüne kıl'ım silent enigma ve alternative 4 albümlerinin hastasyıım o yüzden ikinci şarkıyı indirip tez yorumlayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bence tamamını kendin söyleseymişsin daha eğlenceli güzel bişey olurmuş kötü demiyorum şarkının bazı yerlerinde back vocal'in vurgu açısından hoş olmuş ama "i danced with angels to celebrate the holocaust.... " kısmında ses tonunda pek uymamış bence :) neyse insanın eğlencelik şeyler yapması güzel bişi destekçiniz :) tebrik,gratz etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 güzel güzel, beğendim ben tebriks janems.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar