dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 PSP Versiyon 3.03 olup 1.5 e düşürülebilir, giga pack tir(her şeyi içinde var yani), yanında da 3 adet orjinal umd vericem. (tekken,strett fighter,nfs: most wanted) Ölü pixel yok.... WoW Acc 1 adet lvl 45 Warlock - Human 1 adet lvl 60 Mage - Human 1 adet lvl 60 Druid - Tauren (tier1 ve üstü) lvl 70 pri ile başka bir acc de devam ettiğim için satıyorum, bc si yok.... İlgilenenler özel msj atsın ayrıntıları konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bence sen PSP'ni 1.5 'e downgrade indirip sat. Çünkü riskli bir iş, makinanın tekrar çalışmaması ihtimali var. Risk almak istemiyorsan 120 milyon verip te Doğubankta downgrade ettiriyorsun. Ben aldığım da 2.71 idi, downgrade'i riskliydi, yarı psp parası da downgrade için vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 merak ettim bu version farklı olunca noluyorki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Versiyon farkli oldumu İnternetten cektiğin oyunlari psp'de paşa paşa oynuyorsun yada 80 milyon bayılıp umd (psp disk) alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Psp ----> Satıldı. WoW Acc---->150 tl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 edit:satilmis zati [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 18:12 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 @Aragorn niye ben kendi psp'mi 2.6'dan kendim downgrade ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar