Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yeni nesil olanlarda (80 gb lık modeli olan seriyi diyorum) şarkı arama seçeneği var ama benim eski seriden olanında firmware i güncellememe rağmen böyle bir şey çıkmadı. bilerek mi koydurmamışlar yoksa ben mi bilmiyorum açmasını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 acaba bu şarkı arama olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bir kısım var oraya şarkının adın giriyorsun arıyor şarkıyı buluyor. binlere ulaşmış sayıda parça varsa hangi albümdeydi bu falan diye aramaktansa direk giriyorsun adını. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 23:58 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 30 gblıklardan bahsediyosan yok öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 edit [ Mesaj 22 February 2007, Thursday - 04:35 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 yeni nesil videoların hepsinde var diye biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 ben çünkü hiç duymadım yabancı site ve türkiye'deki yeni 5.5 jenerasyon incelemelerinde. bir araştırayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 hemmen link vereyim : http://www.apple.com/ipod/features.html ordan da search şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 tmm gördüm :) bende istiyorum kesinlikle bundan :) bende hemen araştırmaya başlıyayım, güzel görünüyor. yanlız bu özellik 5.5G'ye özel olmasın? gerçi oyunlar falanda yeni güncellemeler ile mümkün oldu 5G'ler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2007 Bende 30 gb Ipod Video var. Sen bunu yazınca acaba yeni yazılım mı çıktı dedim, bağladım bilgisayara ama son versiyonmuş benimki ve search gibi bir seçenek yok malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2007 araştırdım ne yazık ki bu özellik şuan için sadece 5.5G'ler için varmış. eh, apple yeni çıkan 5.5G'leri nasıl satacak ancak bununla :) o yüzden biraz beklemek gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2007 ühüh şerefsiz apple :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar