Felix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Arkadaşlar perşembe olmadan bi printer almam lazım eve.. En ufak bi bilgim yok printerlar hakkında.. Laser Ink falan hiç anlamıyorum.. İstediğim özellikler.. Fotoğraf bassın gayet güzel.. Bildiğimiz dosya kağıdına da bassın.. Mümkünse a3 boyutuna da bassın fotograf + dosya kağıdı 300-500 milyon verebilirim max 500 civarı Olursa fax scanner fln hiç farketmez ama olsa iyi olabilir.. Lütfen çok yardıma ihtiyacım var.. Bana inceleyebileceğim bikaç model önerirseniz.. Yada nebilm almam gereken makinanın şole böle bi özelliği olmalı falan diye de yardımcı olabilirsiniz.. Hertürlü yardıma ihtiyacım var.. Teşekkürler okuduğunuz için.. ps: Makinanın tipine de çok önem veriyorum buarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Photosmart C4180 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Epson Stylus CX5400 Yazıcı Cannon PIXMA MP-180 Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yukarıdaki modelleri bir incele istediğin kriterlere uyduklarını tahmin ediyorum. Fakat a3 boyutları için bir printer bulman çok zor bulsanda çok fiyatlı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 normal dosya kağıdına fotoğraf basmayı düşünüyorsan; o sevdadan vazgeç derim :) parana kıyıp yağlı ballı fotoğraf kağıtlarından alman lazım düzgün fotoğraf basmak istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Arkadaşım fiyat için bişi diyemem ama işim gereği alacaksan HP almalısın. performansta çok farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 A3-B arası formlar için olanları var ama fiyatı biraz daha tuzlu diğerlerine göre :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar