Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik anime bölümü

Loading

Öne çıkan mesajlar

Şöyle paticikteki anime severler olarak birbirimize destek olsak.Ben arşivimi herkesle paylaşmaya hazırım.Burda sanırım birkaç kişi zaten bunu yapıyor.Bunu herkes yapsa bence çok daha iyi olur.Sadece cd parasını alarak bende olan animeler kadarıyla herkese istediğini çekebilirim.tabi istanbul içi olmak şartıyla.
Ayrıca bi ara toplanıp bi anime zirvesi yapsak...?[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Vakit vakit vakit vakit yok hiç vakit:(.Time time time time there is no time.Jikan Jikan Jikan Jikan Jikan ga nai da yo ne.

Gördüğün gibi durum kötü hiç vakit yok.Göndericem bir kaç cd var onlarıda daha yeni kopyalayabildim.Offf Uni de açılıyor.Sanırım tek vakti olmuyan ben değilim.Ama yinede paticik te söyle güzel bir anime sitesi yapılsa olur yani.Cd olayına gelince ben her takaslara açığım ama şuan hemen yapamam çünkü takastan yeni çıktım ve uni işlerim var ama güzel bir anime ise takas yapcaksan sömester geldiğinde sizin için downlaod bile edebilirim.Göründüğü gibi asıl sorun zaman gibi geliyor bana.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"

[Bu mesaj ssj4songoku tarafından 07 September 2003 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benimde aslında çok zamanım yok ama bu aralar elime epeyce anime geçti.Dedim herkes faydalansın:)
hem ben de bende olmayan animeleri görmüş olurum takas yoluyla.
İnternet sitesi olursa her türlü yardıma hazırım,her ne kadar sizin kadar geniş bir anime kültürüne sahip olmasamda,fene da sayılmam:)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Albatros, 18 September 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
Vay animeciler vay alın bi sitede goyun o sahaserleri zor bisi mi bu?
Cd ler gondermeler fln gerek yok.Siz siteyi yapın bizzat acılısına gelicem.[hline]One of these days, I'm going to cut you into little pieces
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...

sen bize bir kaç terabayt host edebilecek ve sınırsız bandwith bi host bul .. üstelikdebedavadan olsun .. biz zaten o siteyi kurar seni de baştacı ederiz ..[hline][b]Vanity is my favourite sin
¹
[i]¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...