Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interrail

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

bende 73 lt yazıyor da o kadar var mıdır emin değilim. bazen farklı lt yazanlar aynı görünüyor gözüme. o gayet güzel yetmişti.
55 az olabilir.

bi de ufak bi, çanta güzel olur axe in dediği gibi. hani büyüğü bi yere giderken hotel da bırakıp havluyu filan ona koyarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

30-40euroya biletler nerde ya,valla bulan gostersin vazgecicem interrail den , hele avp ici 2 euro denmis onu gosterin , 2 ay kalicam avrupada 22 gun yerine.

burdan isviçreye gidip başlıcaz interraila 28 avroya aldık bileti.hatta berlinden milan'a uçakla geçmeyi düşünüyoruz 4 avro oda,tüm masraflarıyla 8 avro oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

o interrail.com'dan alırken dikkat edin isimlerinizi türkçe falan yazarsanız sıkıntı oluyorMUŞ. artı sınırdan diildir de yunanistan ve türkiye hariç bi sürü ülkede sorun yokmuş(gençtura sorduydum) oralara gidip oralardaki tren istasyonlarından alabilirsiniz.en yakın yere gidip almak lazım.bulgaristan falan tercih etmeyin bence ekstra schengene vize masrafı oluyo çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

ilk gireceğinden değil en çok kalacağından alman gerekiyor. onu da rezervasyonla filan gösteriyorsun zaten. ha ikisini de aynı ülke yapabilirsiniz tabi.

i-ih. senin soyledigin vize alirken isini kolaylastirir da, daha sonra vize alacak olursan pasaportundaki damgaya bakiyorlar. vize aldigin ulkeden giris yapmadiysan, daha sonraki vize basvurunda pasaportuna bakip "ee sen bizden vize almissin, ama kullanmamissin" diyebiliyorlar. ki dediler gozumun onunde, adamin vize basvurusunu kabul etmediler. (reddettiler demiyorum, kabul etmedi kadin =))
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

fenris said:

ilk gireceğinden değil en çok kalacağından alman gerekiyor. onu da rezervasyonla filan gösteriyorsun zaten. ha ikisini de aynı ülke yapabilirsiniz tabi.

i-ih. senin soyledigin vize alirken isini kolaylastirir da, daha sonra vize alacak olursan pasaportundaki damgaya bakiyorlar. vize aldigin ulkeden giris yapmadiysan, daha sonraki vize basvurunda pasaportuna bakip "ee sen bizden vize almissin, ama kullanmamissin" diyebiliyorlar. ki dediler gozumun onunde, adamin vize basvurusunu kabul etmediler. (reddettiler demiyorum, kabul etmedi kadin =))
sen bi sonraki yıldan filan mı bahsediyosun? benim dediğim interrail a çıkarken. kaldı ki ilk girmeyle ne alakası var hiç uğramamış o adam :P

ha interrail yaparken italya dan aldık vizeyi. pasaportta bi önceki yıldan kalma, hiç kullanılmamış italyan vizesi vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yeni gördüm bu topici

ben de kalabalık bi grupla beraber gideceğim interraila(6kişi), bu ayın 24ünde amsterdama uçup (ucuz bilet bulduyduk) 4 gün orada kalıp gelecek ayın 28'ine kadar dolanacağız.

vize için bize, eğer girişi hollandadan yapacaksanız ve başka biyerden vize aldıysanız %90 problem çıkarırlar demişlerdi, diğer ülkeler fazla problem etmiyormuş, bu yüzden başvurduk biz de dün hollandaya, bakalım vize çıkacak mı(:
Sosyal ağlarda paylaş

Dela said:

zaugna yem bunlar arkadasim, 19 euroya bileti satip 30 bin euroluk organ cikartiyolar sizden.

Mum_Chamber said:

"hollanda'nın uyuşturucusu meşurdu, hem bir seferden birşey olmaz" diye bir düşünceniz varsa da hollandanın gayi de meşhurdur, bir seferden birşey olmaz, dürttürün kendinizi derim. yani bir seferden birşey olur :P

AHHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...