fenris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende 73 lt yazıyor da o kadar var mıdır emin değilim. bazen farklı lt yazanlar aynı görünüyor gözüme. o gayet güzel yetmişti. 55 az olabilir. bi de ufak bi, çanta güzel olur axe in dediği gibi. hani büyüğü bi yere giderken hotel da bırakıp havluyu filan ona koyarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 zaten küçük bir sırt çantası alıcam kesinlikle,asıl ıvırı zıvırın olduğu çanta için 55 litre düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kithnos said: 30-40euroya biletler nerde ya,valla bulan gostersin vazgecicem interrail den , hele avp ici 2 euro denmis onu gosterin , 2 ay kalicam avrupada 22 gun yerine. burdan isviçreye gidip başlıcaz interraila 28 avroya aldık bileti.hatta berlinden milan'a uçakla geçmeyi düşünüyoruz 4 avro oda,tüm masraflarıyla 8 avro oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 e yani eşyalarını sığdırıyorsan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 denemedim daha alıcam çantayı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 vizeyi ilk giris yapacaginiz ulkeden alin, ileride sorun yasayabilirsiniz. en azindan birisinin sorun yasadigina birebir sahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ilk gireceğinden değil en çok kalacağından alman gerekiyor. onu da rezervasyonla filan gösteriyorsun zaten. ha ikisini de aynı ülke yapabilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu arada interrail biletleri satılmıyo Türkiye'de onuda söliim,bi sebepten ötürü satışı durduruldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Yetiyo cantalar ya 20- 25 gunluk seyahate , biz ucakla yaptik komple . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Valeron said: bu arada interrail biletleri satılmıyo Türkiye'de onuda söliim,bi sebepten ötürü satışı durduruldu. interrail.com dan ya da bulgaristan'a kadar gidip sınırdan alınabiliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sınır derken herhangi bir sınır kapısından mi yoksa sadece kaptan andreevo dan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 o interrail.com'dan alırken dikkat edin isimlerinizi türkçe falan yazarsanız sıkıntı oluyorMUŞ. artı sınırdan diildir de yunanistan ve türkiye hariç bi sürü ülkede sorun yokmuş(gençtura sorduydum) oralara gidip oralardaki tren istasyonlarından alabilirsiniz.en yakın yere gidip almak lazım.bulgaristan falan tercih etmeyin bence ekstra schengene vize masrafı oluyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Nasil extra vize masrafi oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fenris said: ilk gireceğinden değil en çok kalacağından alman gerekiyor. onu da rezervasyonla filan gösteriyorsun zaten. ha ikisini de aynı ülke yapabilirsiniz tabi. i-ih. senin soyledigin vize alirken isini kolaylastirir da, daha sonra vize alacak olursan pasaportundaki damgaya bakiyorlar. vize aldigin ulkeden giris yapmadiysan, daha sonraki vize basvurunda pasaportuna bakip "ee sen bizden vize almissin, ama kullanmamissin" diyebiliyorlar. ki dediler gozumun onunde, adamin vize basvurusunu kabul etmediler. (reddettiler demiyorum, kabul etmedi kadin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 önceki gidenler şunu alın yanınıza çok işinize yarar dediğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mum_Chamber said: fenris said: ilk gireceğinden değil en çok kalacağından alman gerekiyor. onu da rezervasyonla filan gösteriyorsun zaten. ha ikisini de aynı ülke yapabilirsiniz tabi. i-ih. senin soyledigin vize alirken isini kolaylastirir da, daha sonra vize alacak olursan pasaportundaki damgaya bakiyorlar. vize aldigin ulkeden giris yapmadiysan, daha sonraki vize basvurunda pasaportuna bakip "ee sen bizden vize almissin, ama kullanmamissin" diyebiliyorlar. ki dediler gozumun onunde, adamin vize basvurusunu kabul etmediler. (reddettiler demiyorum, kabul etmedi kadin =))sen bi sonraki yıldan filan mı bahsediyosun? benim dediğim interrail a çıkarken. kaldı ki ilk girmeyle ne alakası var hiç uğramamış o adam :P ha interrail yaparken italya dan aldık vizeyi. pasaportta bi önceki yıldan kalma, hiç kullanılmamış italyan vizesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ehe yeni gördüm bu topici ben de kalabalık bi grupla beraber gideceğim interraila(6kişi), bu ayın 24ünde amsterdama uçup (ucuz bilet bulduyduk) 4 gün orada kalıp gelecek ayın 28'ine kadar dolanacağız. vize için bize, eğer girişi hollandadan yapacaksanız ve başka biyerden vize aldıysanız %90 problem çıkarırlar demişlerdi, diğer ülkeler fazla problem etmiyormuş, bu yüzden başvurduk biz de dün hollandaya, bakalım vize çıkacak mı(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 34 günlük vize istedik 40 günlük mis gibi vize verdiler hiç problem çıkarmadan. 2 gün sonra yolculuk başlıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Dela said: zaugna yem bunlar arkadasim, 19 euroya bileti satip 30 bin euroluk organ cikartiyolar sizden. Mum_Chamber said: "hollanda'nın uyuşturucusu meşurdu, hem bir seferden birşey olmaz" diye bir düşünceniz varsa da hollandanın gayi de meşhurdur, bir seferden birşey olmaz, dürttürün kendinizi derim. yani bir seferden birşey olur :P AHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar